Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 917 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zoro'nun aurasıyla korkan adama g3 yapan Luffy'nin fanı konuşuyor xD Ciddiye alamıyorum :hhh:
Luffy bana göre zaten sumo güreşinde hile yapmış sayılmalı.Adamda meyve yok olsa da sanmıyorum kullanacağını çıplak elleriyle sumo vuruşu yapıyor sana ama sen meyveyle kolunu büyütüp vuruyorsun meyve yeteneğini kullanarak.Düz normal avuç içiyle yapsa takdir ederdim Luffy'i ama şunu edemiyorum.Dövüş değil sumo güreşiyse şartlar eşit değil.
 
Ek olarak... Tüm Kek totalde ne kadar sürdü ? 60 bölüm en fazla herhalde. Wano daha uzun sürecek bir arc olacağı için ağır topların Tüm Kek aracında olduğu kadar erken çıkmasını beklememek lazım. Yanlış hatırlamıyorsam Luffy aldatan ormana girdiğinde daha 20 bölüm geçmemişti Kraker'le karşılaştı. İlk 3'ten biriyle... Velhasılı sabırsız olup Kaido'nun tayfa çöp demek yanlış. Daha ne gördün ki kardeşşş ?
77 bölüm sürdü :D
 
Sanji'nin amacı tayfayı korumak tamam ama bunu yaparken dayak yememek de bir amaç. Normal dövüşseler de durum farklı olmazdı. Üstüne İchiji de aynı şekilde Kata'nın gücünden pek haberdar değildi yani. Kardeşler arası güç farkı görmek için bir iki sebebim var aslında;
- İchiji ve Niji'nin daha geç tanıtılması. (Shonen mantığı diye bir şey var çünkü)
- Niji elektrik hızına vs. sahipken Yonji'nin tek yapabildiğinin elinden zincir çıkarmak olması.
- Yonji Sanji'den tek yerken Niji'nin tek yememesi.
- Numara mevzusu vs.

Bunun haricinde senin de Sanji'nin daha güçlü olduğuna dair pek bir kanıtın yok. Ha ama yine de kesin konuşmuyorum, orada da muhtemelen daha güçlüdür demiştim. :)
Yonji’nin gücü çok güçlü fiziksel yapıya sahip diye biliyorum. Dediğim gibi diğer kardeşler daha güçlü çıkabilir ama biri çok kolay yenilirken diğerleri de daha çok karşılık verebilir fakat öyle denk dövüşecek kadar fark yoktur aralarında diye düşünüyorum.
İchiji de dediğin gibi aynı kaderi paylaştı ama
aradaki fark sanji tayfasını koruyabildi ama ichiji bunu başaramadı.
Neyse reis bekleyip görelim en iyisi :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık