Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Mihawk'ın Seviyesi

Mihawkın gücü ?


  • Kullanılan toplam oy
    643
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O "fanları dışında" dediğin kesim bundan 5 sene önce Mihawk'ta haki yok diyordu ya sen neden bahsediyorsun :hhh: Shicbukai seviyesi(!) idi bu adam :fool: Mihawk'a amiral diyeni Zoro'da kral haki çıkacak diyeni taşlayıp topa tutuyorlardı. Mihawk fanları dışında dediğin kesimin tartıştığı muazzam ötesi şeyler bunlardı.

O yüzden Mihawk'a amiral etmez diyen kafalar ya da bu kişilerin Mihawk'ı nasıl gördüğü pek umurumda değil şahsen. Bu kişileri kıstas alanlar Mihawk amiral etmez derken şimdi amiral mi eder yonkou mu onu tartışıyor :hhh:
Haterla diğerlerini karıştırıyorsun. Ben de haki yok diyenlerin karşısındaydım hep. Shibukailerin çapı bellidir. Çapları büyük olsa shibukai olmazlardı zaten değil mi :)
 
Öyle de yorumlanabilir :D
Tabi biraz uçuk ama devam edecekken yonko seyesinde kalmıştır. Yoksa shanks güçten düştüyse yaşatmazlar onu orda kolay kolay. Adam 12 yıldır tek kolla tahtını koruyor.
İşte bir de çift kollu haliyle kapışmış Mihawk, Wb'nin ilgisini çeken düellolar olmuş. :D
 
Bir adamın yonko seviyesinde olup shibukai olması kadar rezil bir olay yok. Yonko seviyesinde olsaydı shibukai olmaya kendisi utanırdı zaten.
O yüzden mf de olduğu gibi mihawk amiral koltuğuna bile laik görülmeyen birisi.
 
Yonko seviyesi için shibukai olmak neden rezalet :/ neden utansın :/ neden oldu ki biliyoruz ya zaten :/ kafalar kafalar :/
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık