Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Mihawk'ın Seviyesi

Mihawkın gücü ?


  • Kullanılan toplam oy
    643
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet söylenilene göre Shanks, Luffy'nin köyüne gelmeden önce yonkou olmuş yani Mihawk vs Shanks olduğunda adam yonkou hadi işin o kısmını geçelim öyle olmasın ama o çok dillendirilen Shanks tek kolu kaldıktan sonra çok gelişip yonkou oldu hikayesi bitmiş.
İki kolu olsaydı kk olurdu başlar. :D
 
İşte böyle yavaş yavaş herkes kabul edecek bu adamın gücünü. Tek kollu birini yonko olduğu halde rakip diye değerlendirmiyor. Seviyesi elbette çekemeyenlerin hayallerine bile sığmaz. Ama yavaşça taşlar yerine oturacak. Komik dahi olsa inkara devam şimdilik ;)
 
Gümbür gümbür geldiği için mi fanları dışında hemen hemen kimsenin gözünde sizin gözünüzdekinin yarısı kadar değeri yok?
O "fanları dışında" dediğin kesim bundan 5 sene önce Mihawk'ta haki yok diyordu ya sen neden bahsediyorsun :hhh: Shicbukai seviyesi(!) idi bu adam :fool: Mihawk'a amiral diyeni Zoro'da kral haki çıkacak diyeni taşlayıp topa tutuyorlardı. Mihawk fanları dışında dediğin kesimin tartıştığı muazzam ötesi şeyler bunlardı.

O yüzden Mihawk'a amiral etmez diyen kafalar ya da bu kişilerin Mihawk'ı nasıl gördüğü pek umurumda değil şahsen. Bu kişileri kıstas alanlar Mihawk amiral etmez derken şimdi amiral mi eder yonkou mu onu tartışıyor :hhh:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık