Zoro 1v1 de King'i indirmezse bir ay boyunca durumuma King>Kata yazarım.Yapacağım en ağır şey bu olur.
Yapma be adamı herkes gömüyor zaten. Sanji üstünden iddiaya girmek yasak olsun. Gömmeli olanlardan...3. Şıktaki gibi olmazsa 1 ay Sanji gömeceğim.
İste sıkıntı bu. Zoro bunu yenerse ödülü 2 olacak. Luffy bu kadar emekle 1.5 olurken zoronun pica sonrasi 2 olmasi cok mantiksiz.Kingin ödülü 1.700 falan bekliyorum canavar korsanlarının en güçlü adamı bence.Kaidodan sonra.
Zoro alacak mı dur bakalım kılıç ne kadar power up verecek bakacağız.İste sıkıntı bu. Zoro bunu yenerse ödülü 2 olacak. Luffy bu kadar emekle 1.5 olurken zoronun pica sonrasi 2 olmasi cok mantiksiz.
Ne kadar süre için?Kaybedersem nickimin altında;
Zoro the Tekyemiş, Mihawk the Ertemiş
yazacak.
Ne kadar süre için?Düşündüm de aklıma bir şey gelmiyor. Zoro, Garp ve seride ki her güzel kadın karakterin fanıyım. Bunların tersini savunup fotoğrafıma da Alvida'nın şişman halini koyabilirim.
İddiadan kasıt tahmininizin tutmadığı taktirde çekeceğiniz ceza.One Piece serisi boyunca gördüğümüz kadarıyla Luffy'nin yeneceği rakipler bulundukları adaya, beraber yaşadıkları insanlara eziyet ve ihanet eden tipler. Big Mom'ın ile ilgili böyle birşey çizilmedi. Kendi adalarında gayet mutlu mesut yaşayan tipler. Bir tek Big Mom'ın tatlı krizleri sırasında tehlikeye giriyorlar. O yüzden Big Mom'ı Luffy'nin alacağını düşünmüyorum. Kaido ve Orochi ise tam tersine adaya yıllarca kan kusturmuş karakterler ve tam Luffy'nin rakibi profilinde(sadece Kaido) Big Mom'ı Kid alır. Luffy'de Kiado'yu alır. Zoro'nun ilk rakibi bir samuray olacaktır. Sonrasında Kaido'nun 3'lüsünden en güçlüsünü alır ki görününen en güçlü adamı King. Belki King'i daha önce kesip sonra samuray ile dövüşebilir. Yani samuray dövüşünü kesin bekliyorum.
Worstgen'i öveceğim de diyebilirdin.Zoro 1v1 de King'i indirmezse bir ay boyunca durumuma King>Kata yazarım.Yapacağım en ağır şey bu olur.