Kullanıyor olabilir.
Kapasite anlamında demedim görüntü olarak dedim. Bunu söylediğin iyi oldu madem kapasite yok haki neden taşıyor ? O yüzden o şeyin haki olduğunu düşünmüyorum daha çok ashura da ki ruh aurası gibi geliyor bana.Kılıcın haki kapasitesi diye bir kıstas var mı? Seri de geçiyor mu?
Önce bir Zoro’nun da sınırlarını görelim. Sağlam rakiplerle savaşını görelim. Haki bitişini görelim bence.Zoro'nun b. Hakisi belki de şuan tayfanın en iyisi olabilir, Lufy'nin sağ kolundan daha azını beklemezdim.
Olabilir ama Luffy kadar yoktur benceZoro'nun b. Hakisi belki de şuan tayfanın en iyisi olabilir, Lufy'nin sağ kolundan daha azını beklemezdim.
Terlemedi bile, daha ne olsun, lale ile denk bekliyorum. İkisi Zoo'da iyi anlaştı.Önce bir Zoro’nun da sınırlarını görelim. Sağlam rakiplerle savaşını görelim. Haki bitişini görelim bence.
Cansız objelere ne kadar haki yükleyebileceğinin bir sınırı olmalı mantıken.Kuja korsanları ok a haki basıp atıyorlardı.O zaman luffy alsın gelişigüzel bir taş parçasını , bütün hakisini yüklesin , katanın kafasına fırlatsın.Easy win.Hakiyi yüklediğin maddenin kapasitesi dediğim şey aslında şu ; gelişigüzel bir kılıç mı yoksa yoru (mihawkın kılıç en yüksek kategoride) mu daha dayanıklıdır ? Aşırı haki yüklersen haki bastığın şey dayanamayıp parçalanabilir mi ? Bu kılıçların seviyeleri büyük bir önem taşıyor bence burda.Kılıcın haki kapasitesi diye bir kıstas var mı? Seri de geçiyor mu?