Raisin reisten akmasa da damlıyor işte.Raisin de kesici alet kullanıyordu.
Raisin reisten akmasa da damlıyor işte.Raisin de kesici alet kullanıyordu.
Raisin taşırmıyor, tümünü kılıca basıyor, Roger ve WB zaten kılıç ustası olmadıkları için kılıçlarına söz geçiremiyor ve taşırıyorlar...Raisin reisten akmasa da damlıyor işte.
O zaman en kralı Tashigi. O kadar iyi söz geçiriyor ki karartı bile yok, %100 absorbe ediyor.Raisin taşırmıyor, tümünü kılıca basıyor, Roger ve WB zaten kılıç ustası olmadıkları için kılıçlarına söz geçiremiyor ve taşırıyorlar...
bu arada güç müç çıkarımı yapıldığı için değil boş yapıldığı için geldim xd
Baksana başkan, Zoro Dressrosa'da Pica dövüşünden sonra o kadar çok yorulmuş ki önceden kılıcı tam doldurabiliyorken ki bknz,O zaman en kralı Tashigi. O kadar iyi söz geçiriyor ki karartı bile yok, %100 absorbe ediyor.
Gördüğün gibi ben ise direkt lak diye güç çıkarımı yapmaya geldim kardeş.
Oden hangi Enma’ya hatmetmiş affedersin? İkinci bir Enma mı var? Enma dediğin kılıç beyaz peynir kadar ak. Kılıca hatmetmenin sonucu = Ryuma... Oden Enma’ya hatmetmedi.
ARadan dört yıl geçti haala şöyle bir şey göremedik.Daha iyi anlaşılsın diye sizlerle şu görseli paylaşayım. Siyahlıkları armament olarak düşünün. Luffy ve Katakuride olduğu gibi sadece vücutta dağılan armament kullanımımı daha güçlü izlenim oluşturur, yoksa böyle taşan bir kullanım şekli mi?
Şu taşan haki ayak yumruk felan andırıyor ama bu daha farklı tabi.ARadan dört yıl geçti haala şöyle bir şey göremedik.
Bu Oda yemin ederim işi bilmiyor, elinde hayvan gibi malzeme var, kıl tüy şeylerle dolduruyor sayfaları. Sal şöyle ful beden basıp adamın içinden geçen bir karakter, şenlenelim ama yok, nerdeee...Şu taşan haki ayak yumruk felan andırıyor ama bu daha farklı tabi.
Görmedin mi Hasan ne diyor Enma Enma.Boşa güncelleme.Arkadaşlarına bölüştürmüş Enma kendi ekmeğini.Bu konuyu güncellemenin vakti gelmiş