Kullanıyorsa bile tam bilinçli yapmıyor. Veyahut bir önceki aşamasını falan yapıyordur. Vücudundan hakiyi çıkartmasında sorun yok.
Büyük ihtimal sonradan çizim tarzını değiştirmiştir. Fakat ilk çiziminde kabza tarafında bile koka varken son çiziminde yok.Acaba Zoro, o etraftaki hakiyi topluyor olabilir mi? Düşük de olsa ihtimal dahilinde bence.
ilk çizimde, elinden kılıca aktarıyormuş gibi görünürken; son çizimde, sanki dışarıdan direkt alıyormuş gibi görünüyor. Enteresan.Büyük ihtimal sonradan çizim tarzını değiştirmiştir. Fakat ilk çiziminde kabza tarafında bile koka varken son çiziminde yok.
Bana tam tersi gibi geldi. İlk resimde kılıcın etrafında siyah noktalar var. Büyük ihtimal çizim stilinle ilgilidir. Öyle toplama gibi bir şey çıkarsa bile pek bilinçli yapıyormuş gibi gelmedi bana.ilk çizimde, elinden kılıca aktarıyormuş gibi görünürken; son çizimde, sanki dışarıdan direkt alıyormuş gibi görünüyor. Enteresan.
Ya da son gelen bilgiden dolayı ben öyle yorumluyorum.
Yani muhtemelen dediğin gibidir. Yine de irdelemekte fayda var.Bana tam tersi gibi geldi. İlk resimde kılıcın etrafında siyah noktalar var. Büyük ihtimal çizim stilinle ilgilidir. Öyle toplama gibi bir şey çıkarsa bile pek bilinçli yapıyormuş gibi gelmedi bana.
İlk resimde elinden kılıca kokayı yayıyor.Bana tam tersi gibi geldi. İlk resimde kılıcın etrafında siyah noktalar var. Büyük ihtimal çizim stilinle ilgilidir. Öyle toplama gibi bir şey çıkarsa bile pek bilinçli yapıyormuş gibi gelmedi bana.
Biliyorum, farzı muhal diye yazdım.İlk resimde elinden kılıca kokayı yayıyor.