Coby'yi konuşturan kim? Zoro hariç tayfaya katılan kim için acaba Lufy'den güçlü olabilir dedik? Hem Lufy sadece Zoro'yu gücü için istedi. Diğerlerini öyle sallamasyon çağırdı. Ortak olarak çizmiş işte mangaka. Hayali bile sadece güç üzerine. En iyi olacağım diyor Lufy kılıç ustası olsa sıkıntı vardı. Hayır Naruto serisinde bile Sasuke denk imaj çiziyor ama Op'de niye lufy ayrılıyor? Lufy hiç en güçlü olma hayali de kurmadı.
Hayali bile güç üzerine olabilir bu onun hayalinin Luffy'nin hayaline denk olduğunu göstermez. Mihawk açık açık Korsan Kral olmak beni geçmekten bile daha zor diyor. Kıyaslanacak hedefler olmadığını zaten Mihawk söylemiş.
Luffy hiç en güçlü olma hayali kurmadı derken? Korsan Kral olmak politik yeteneklerle olunmuyor, açık açık Ace'e seni de bir gün geçeceğim diyen Luffy'ydi, bu hayalden sayılmıyor mu? Fujitora'ya yumruk sallayıp Yonko ve Amiral yenmezsem Korsan Kral olamam diyor. Daha yeni 1 milyar ödüllü adamı geçmek istiyorum diyen Luffy'ydi yine. Her rakibini geçmeyi hedefliyor.
Anlamadığım şu zoro luffyi kıyasladığınız konuda luffyle alakası yok bide üstüne daha darbe almadan vslerini kazanan zoro ile ölme noktasına gelene kadar dayak yiyip tüm gücünü kullanan luffyi kıyaslıyorsunuz.
Neyse konuya gelcek olursam bunun olayının ryumadan aldığı kılıçla alakalı olduğunu düşünüyorum kılıcının ayrı bir ruhu ve aurası olduğunu düşünüyorum bundan kaynaklı çıkabilir.
Luffy Zoro'nun karşılaştığı rakiplerle karşılaşsa o da darbe almadan rahatça kazanırdı.
Lakin Zoro, Luffy'nin karşılaştığı bir Doflamingo, Cracker hele ki Katakuri'yi yenebilir miydi işte orası çok büyük muamma. Rakipler arasında bir seviye değil en az iki üç seviye fark var. Haliyle Haki seviyeside burada fark ediyor.