Acaba Mihawk haki emcüklemeyi mi öğretti buna ? Bundan şüpheleniyorum doğrusu hakisi bu kadar taşkın olunca.
Şenks nasıl haki mastır oldu sanıyon ? dökülenleri toplaya toplaya.Haki kılıçtan taşıyor zoronun çağlayan gibi akıyor valla.B.hakin çok fazla kılıç taşıyamıyor demiştir Mihawk.Ancak kokutou yoru kaldırabiliyor bu kadar hakiyi bir tek onda taşmıyormuş Mihawk ondan elde etmiş yoruyu.Çünkü önceden dökülen hakinin haddi hesabı yokmuş ziyan oluyormuş hep paçalardan akıyormuş.
JackBu Kidlerin Shanksi yenebilecegini düşünenler acaba ne iciyorlar da bu kafadarlar.
Luffy'nin Kaidou'yu yeneceğini düşünenlerle aynı şeyi içiyorlar.Bu Kidlerin Shanksi yenebilecegini düşünenler acaba ne iciyorlar da bu kafadarlar.
Kaidoyu yenmek için toplanan müttefikle sadece 3 novanın kendi tayfası bir mi?Luffy'nin Kaidou'yu yeneceğini düşünenlerle aynı şeyi içiyorlar.
Ne alaka? Adamların planını gördün mü? Law ile Luffy Punk Hazard'da ittifak yaparken hesapta sadece iki tayfa vardı. O zaman kimse demediyse sen kimsin diye, şimdi de diyemez.Kaidoyu yenmek için toplanan müttefikle sadece 3 novanın kendi tayfası bir mi?
Kidlerde Luffy gibi müttefik çekme şeyi yok ki hem bunu Genel tartışmada tartışsak iyi olurNe alaka? Adamların planını gördün mü? Law ile Luffy Punk Hazard'da ittifak yaparken hesapta sadece iki tayfa vardı. O zaman kimse demediyse sen kimsin diye, şimdi de diyemez.
2 sene oldu :/Ortada zoro mu kaldı 1 senedir gözükmüyor ben unuttum zoro kimdi yahu?