EywÇok güzel toparlamışsın eline sağlık
EywÇok güzel toparlamışsın eline sağlık
Shanks belki kol yapar ama ultra hd dev ekran kablosuz tv yapamaz.Shanks’ın haki klonu vs Dof’un kuklası. Kim kazanır demiycem. Zaten Dof’u Shanks ile beraber aynı cümle içinde zikrederek onore ettim.
Kaido saolsun. Siz Shanks’a layık değilsiniz deyip muhattap etmedi.
Hee ya. Rahmetli iyi kaş çatardı da sonrası pek iyi olmadıShanks belki kol yapar ama ultra hd dev ekran kablosuz tv yapamaz.
Bu sahne de etkileyiciydi, şimdi unutuldu.
Hakinin gücünden çok tekniğini tartışıyoruz, lakin; Zoronun Big Momdan bir tık önde olduğunu mu düşünüyorsun güç olarak? Nasıl yav.Zoro'nun kullanımı ile Luffy, Linlin ve Katakuri'nin kullanım şekillerinin aynı olup olmadığını irdelemek bana göre hayli yersiz bir çaba. Ortada gayet açık bir fark var. Diğer üçünün haki salınımı kendi bedenlerinde oluyor. Zoro'nun kullanımında ise haki kılıca sığmıyor, taşıyor.
Hangi karakter daha güçlü diye irdelemeden sadece kullanım şekline bakarsak Zoro'nun diğerlerine nazaran bi tık önde olduğunu söyleyebiliriz. En azından kullanım şekli bakımından daha efektif ve kullanıcısının bu husuta diğer karkaterlere göre daha önde olduğu izlenimi oluşturuyor.
Belki kontrolü diğerlerinden kötü olduğundan haki taşıyordur ? Diğerlerinin x haki ile kaplayacağı kılıcı böylece 2x haki ile kaplayarak haki havuzunu boşa harcıyor da olabilir. Bu durumda daha efekyif değil daha müsrifce kullanmış olur. Kaldı ki o taşan haki ile özel bir saldırı veya yaratıcı bir şey de yapmadı, sadece haki ile kapladı. Bu durumda diğerlerinden farklı bir işlevde de kullanmamış oluyor. Aynı işlevde haki kullanıyorsa daha efektif diyemeyiz, zira bir fark yaratmıyor.Zoro'nun kullanımı ile Luffy, Linlin ve Katakuri'nin kullanım şekillerinin aynı olup olmadığını irdelemek bana göre hayli yersiz bir çaba. Ortada gayet açık bir fark var. Diğer üçünün haki salınımı kendi bedenlerinde oluyor. Zoro'nun kullanımında ise haki kılıca sığmıyor, taşıyor.
Hangi karakter daha güçlü diye irdelemeden sadece kullanım şekline bakarsak Zoro'nun diğerlerine nazaran bi tık önde olduğunu söyleyebiliriz. En azından kullanım şekli bakımından daha efektif ve kullanıcısının bu husuta diğer karkaterlere göre daha önde olduğu izlenimi oluşturuyor.
Güç olarak gerisinde ama haki kullanma ve kontrolünde önünde demek istiyor anladığım kadarıyla.Hakinin gücünden çok tekniğini tartışıyoruz, lakin; Zoronun Big Momdan bir tık önde olduğunu mu düşünüyorsun güç olarak? Nasıl yav.
Şunu yapma işte.Zoro'nun kullanımı ile Luffy, Linlin ve Katakuri'nin kullanım şekillerinin aynı olup olmadığını irdelemek bana göre hayli yersiz bir çaba. Ortada gayet açık bir fark var. Diğer üçünün haki salınımı kendi bedenlerinde oluyor. Zoro'nun kullanımında ise haki kılıca sığmıyor, taşıyor.
Kullanım şekli ya da teknik bakımından açık bi fark olduğunu söylüyorum. Diğer üç karkateri kendi arlarında karşılaştır, kullanım şekillerini kıyasla... ama Zoro diğerleri gibi değil, şekil itibariyle en ufak bir benzerlik yok. Burada benim kişisel yorumum, sadece kullanım şekline bakarak Zoro'nun armament kullanımına yatkınlığının diğerlerine nazaran daha iyi olduğu yönünde. Sonuçta diğer karkaterler için belirli bir alanla sınırlı olan kullanım şekli Zoro için geçerli değil.Hakinin gücünden çok tekniğini tartışıyoruz, lakin; Zoronun Big Momdan bir tık önde olduğunu mu düşünüyorsun güç olarak? Nasıl yav.
Fazladan haki basıp, gereğinden fazla enerji tükettiğini düşünmüyorum. Şu aşamada Diğerlerinden farklı bir işlevinin de olmadığı ortada. Sadece Zoro'nun armament kullanım şeklinin daha etkili ve güçlü göründüğünü söylüyorum. Benim gibi de düşünmek durumunda değilsinizBelki kontrolü diğerlerinden kötü olduğundan haki taşıyordur ? Diğerlerinin x haki ile kaplayacağı kılıcı böylece 2x haki ile kaplayarak haki havuzunu boşa harcıyor da olabilir. Bu durumda daha efekyif değil daha müsrifce kullanmış olur. Kaldı ki o taşan haki ile özel bir saldırı veya yaratıcı bir şey de yapmadı, sadece haki ile kapladı. Bu durumda diğerlerinden farklı bir işlevde de kullanmamış oluyor. Aynı işlevde haki kullanıyorsa daha efektif diyemeyiz, zira bir fark yaratmıyor.
Korkma korkma Zoro' diğerlerinden daha üstün bir b hakiye sahip demiyorum. Sadece kullanım şeklindeki farklılığa dayanarak armament kullanımı hususunda diğerlerinden daha iyi olduğunu, yani bu husustaki eğiliminin diğerlerinden daha iyi olduğunu söylüyorum.Şunu yapma işte.