Luffy soylu bir aileden gelmiyor.Zoro soylu çıkınca Zorocular Luffy'e seçilmiş çocuk diye takılamayacak.
Luffy soylu bir aileden gelmiyor.Zoro soylu çıkınca Zorocular Luffy'e seçilmiş çocuk diye takılamayacak.
Zoro soylu olursa o da kan bağından faydalanacak, Luffy'e seçilmiş diye takılmazlar işte.Luffy soylu bir aileden gelmiyor.
Zoro Ryuma torunu çıkacak gibi duruyor. Bunu da zaten çoğu ister.Zoro soylu olursa o da kan bağından faydalanacak, Luffy'e seçilmiş diye takılmazlar işte.
İstiyormuş numarası çekerler içten içe kan ağlama durumu olur.Zoro Ryuma torunu çıkacak gibi duruyor. Bunu da zaten çoğu ister.
Tam aksi bence. İstemiyormuş gibi ama içten içe sevinç.İstiyormuş numarası çekerler içten içe kan ağlama durumu olur.
Bushido: Baba, Zoro çok potansiyelli adam.@Mr.Bushido @RedTeroR
bu duruma açıklık getirin, Ryuma torunu falan olsun ister misiniz istemez misiniz?
Ben şahsen isterim. Bu olayda bir sakınca görmüyorum şahsen... İstememin en büyük sebebi Hikaye açısından. Zoro’nun da güzel bir hikayesi olsun yani...@Mr.Bushido @RedTeroR
bu duruma açıklık getirin, Ryuma torunu falan olsun ister misiniz istemez misiniz?
Sanji'ye baba malı falan diye gömüyordun şimdi Zoro soylu çocuğu olsun diyorsun yav.Ben şahsen isterim. Bu olayda bir sakınca görmüyorum şahsen... İstememin en büyük sebebi Hikaye açısından. Zoro’nun da güzel bir hikayesi olsun yani...