Kedi patisi falan sürünce geçiyor benim bildiğim :SÇıban çıkmış!
Mihakwta patlatayım derken slahsın dozunu kaçırmış!
Öyle bir haki türü olsa herhalde Rayleigh'nin de haberi olur eğitimi sırasaında da Luffy'ye söylerdi.bi yerde okumuştum silik bi teoriydi ama mihawk gözlerini haki ile şahin gibi yapabildi gibi bişeydi zoro da belki kısıtlı sürede tek gözünü şahin gözü gibi yapmıştır ama kendi fikrim sadece karizma katsın diye
pardon eksik yazdım öyle anlaşıldı kenbunshoku haki ile gözlem gücünü arttırdığı bu sayede şahin gözlere kavuştuğu tarzında bişeydi fakat bu teoriyi yalan çıkartan bişey var kenbunshoku kullanırken hiç bir duyusunu kullanmadan hissetmek gerekiyo kafam çok karışık ilerde görürürüz elbetÖyle bir haki türü olsa herhalde Rayleigh'nin de haberi olur eğitimi sırasaında da Luffy'ye söylerdi.
Anladım öyle olma ihtimali var.Ama o kadar derin bir şey çıkacağını düşünmüyorum ağır antremandan kapanmış büyüyünce açılır der geçerler.pardon eksik yazdım öyle anlaşıldı kenbunshoku haki ile gözlem gücünü arttırdığı bu sayede şahin gözlere kavuştuğu tarzında bişeydi fakat bu teoriyi yalan çıkartan bişey var kenbunshoku kullanırken hiç bir duyusunu kullanmadan hissetmek gerekiyo kafam çok karışık ilerde görürürüz elbet