Croco'ya sorsana geceliği ne kadarZoro Wano'nun çöpçüsünün soyundan geliyor. Babasi doğduktan sonra bunu çöp zannedip ülkenin dışına atmış.
Croco'ya sorsana geceliği ne kadarZoro Wano'nun çöpçüsünün soyundan geliyor. Babasi doğduktan sonra bunu çöp zannedip ülkenin dışına atmış.
Ya yine traşlıyorsunCroco'ya sorsana geceliği ne kadar
VARIM NEYİNE Bence Croco'nun soyu bile açıklanmayacak seride Tabi sonradan kaçırdığım bir şey yoksa.Ya yine traşlıyorsun
Crocodile'ın soyu Zoro'nun soyundan daha değerli çıkacak var mısın iddaa'ya?
Onu fanlar söylüyor. .D (Not: Gülme emoji'sinin de ele ayağa düştüğünü belirtmek için .D kullandım zira içinde D olduğu belli olsun. Tersten "D." oluyor üstelik. Vay Oda vay.Bu yılın Zoro arc'ı olacağı söylendiğinden
Artık fanlar öyle bir yaydı ki Oda söyledi sanıyorlarOnu fanlar söylüyor. .D (Not: Gülme emoji'sinin de ele ayağa düştüğünü belirtmek için .D kullandım zira içinde D olduğu belli olsun. Tersten "D." oluyor üstelik. Vay Oda vay.
O zaman öyle bir söylenmiş ki, benim aklımda resmi olarak denmiş gibi kalmış.Onu fanlar söylüyor. .D (Not: Gülme emoji'sinin de ele ayağa düştüğünü belirtmek için .D kullandım zira içinde D olduğu belli olsun. Tersten "D." oluyor üstelik. Vay Oda vay.
Artık fanlar öyle bir yaydı ki Oda söyledi sanıyorlar
Aklın yolu bir.O zaman öyle bir söylenmiş ki, benim aklımda resmi olarak denmiş gibi kalmış.
Her yerde D. var be!
Aynen. Benim aklıma da öyle yerleşmiş.Artık fanlar öyle bir yaydı ki Oda söyledi sanıyorlar
"Oda şunu söyledi mi?" süzgecinden geçirmek lazım her şeyi. İşin doğrusu aratmak elbette ama bir bilene de sorulabilir. Misal ben fena bir süzgeç sayılmam bu konularda.Aynen. Benim aklıma da öyle yerleşmiş.