Türkçeye ve imla kurallarına uygun yazabilir misin yazını Bir de Türkçe karşılığı varken yabancı kelime kullanmak kurallara aykırıBebeğim bu yorumun bana sanırım,Dof fanı değilim. Bunu o konuyada yazmıştım zaten. Dof crackeri tokatlar net. Cracker şişirme geliyor bana. Neyse konu dışına çıkmayalım. Çok yanlış bi mantığın var. Konu dayanıklılıkla ilgili burada. Önce şunu söyleyim. Dof'ta rejenerasyon var ufaktan, bu onu dayanıklı yaparmı? Hayır. Sen vasıfsız tanka heal atsan her seferinde çok dmg alsa nereye kadar heal atabilirsin aynı hesap. Zoro hertürlü çok dayanıklı bir eleman bu bir. Dof'un gücü bulunduğu pozisyona göre ayarlıydı. Hertürlü hile hurda dediğin şey ne? Ona bakarsan Luffy'de G4'ü ilk defa gerçek bi düşmanda kullandı. Dof G4'e belli bi süre dayanabilcek bi adam. Yani Luffy süreyi uzattığında rakip olamıyacak bi adam.O hile hurda dediğin şey, adamın tecrübesi gücü çöpe atılmasın diye yapılmış bir senaryo. Gel gelelim Zoro'ya. Zoro ma boi aga yedirmem onu. Timeskip'ten sonra adam akıllı vs'ye girmedi.Wano arc.da reyiz akıcak ozaman tekrar konusuruz. Cya <3