biri tayfanın aşcısı biri kılıç ustası bu kadar basit aslında
Marco doktor Vista kılıç ustası?biri tayfanın aşcısı biri kılıç ustası bu kadar basit aslında
birisi 1. tümen komutanı biri 3 tü sanırımMarco doktor Vista kılıç ustası?
Ben demek istediğini anlamadım. Zoro kılıç ustası Sanji aşçı diye ondan güçlü mü olacak yani?birisi 1. tümen komutanı biri 3 tü sanırım
Yazdığımda ne gibi bir yanlış var anlamadım?Bunu burdan alın.
Bunu daha önce dile getirdiğimde, aldığım cevap şöyle birşeydi: "Sanji'yi de eklese sadece bizim tayfadan üç kişi olacaktı, o da fazla olurdu" ya da "Supernova olmanın tek kriteri 100 milyon ödül, baktığımızda Sanji'nin şuanki ödülü diğer Supernovalar kadar zaten" "Supernovalar ne ki zaten son dakika düşünülmüş, editör daha ilgi çekici olsun diye ekletmiş" (ki doğru değil, önceden oluşturulmuşlar ama Shabondy'de planlanandan daha erken tanıtma olayı olmuş)İki karakterinde fanı ve ya haterı değilim ama ortada seriyi yapan adamın bize sunduğu bir gerçek var en kötü jenerasyona killerla bir likte kaptan olmadığı halde eklenen iki karakterden birisi Zorda en kötü jenerasyonu yani novaları lanse ederken Zoro ve Killer'ı eklemeyebilirdi kimse de bu durumu garipsemezdi ama gözümüze sokarak Zoro'yu Luffy,Kid,Law gibi adamların olduğu kategoriye yazıyor.Eldeki veri bu Zoro ile Sanji'yi artık karşılaştırmanın bir anlamı yok ikisi de tayfa için önemli hangisi olmasa eksikliği hissedilir ama Oda ikisinin kategorilerini ayırdı zaten uzun zaman önce.Pica'yı çok küçümsememek gerek Pica galibiyetini önemsiz gösteren Zoro'nun bunu çizik almadan yapmış olması Pica'nın meyvesi en baş belası meyvelerden birisi kılıçla belden yukarısını kesip uçurmasa ve havadan yere düşmeden keserek parçalayamasa Zoro'da başaramayabilirdi ve full kokalı beden armut keser gibi rahat kesmesi de var.Kısaca Zoro ile Sanji arasındaki diyaloğa rekabet demeyelimde birbirine uyuz olma gibi bir şey diyebiliriz.Ben de isterdim Oda Zoro'ya verdikçe verirken Sanji'ye de birşeyler versin önemli bir kişiyi aldırsın mesela ne bilim şu arcta en azından Sanji elbiseyi giyse Quenn 'i Sanji alsa King'i Zoro kesse iyi olur ama adamı yıllarca takip ettik biraz tanıyorsak Sanji'ye Queen'i vermez Killer vs Zoro'da şüpheli.
tabi ki de olucak olmak zorunda da karakterlerin kendi hayalleri var amaçları farklıBen demek istediğini anlamadım. Zoro kılıç ustası Sanji aşçı diye ondan güçlü mü olacak yani?