Saçma olmayan bir bahane bulalım o zaman. Hmmm ne uydursam acabaaaŞu saçma bahaneyi ne zaman bırakacaksınız çok merak ediyorum.
Heh buldum.
Saçma olmayan bir bahane bulalım o zaman. Hmmm ne uydursam acabaaaŞu saçma bahaneyi ne zaman bırakacaksınız çok merak ediyorum.
Çünkü ikisi de kanat ikisi de kol görevi görüyor. İkisininde birbirlerine çok büyük bir üstünlüğü yoktur.O zaman niye Zoro'yla niye karşılaştırıyonuz reis
Aynen ya hiç söyleme. Kaido, Raimei Hakke'yle kan kustururken "Zolo, Kaido'ya kalıcı yara bıraktı." Diyenlere şahit olmak çok üzücü.Bu gözler bunu da gördü. Umarım kimse fanı olduğu karaktere kaybederken bile karizma demez daha
İkisi de Luffy'nin has adamları ondan kanat görevi görüyor. Güç olarak değil yani bu olay. Ama daha önceden belirttiğim gibi Sanji bu güç farkını diğer yaptıklarıyla kapatıyor. Sanji hiçbir zaman önüne geçemez Zoro'nun güç olarak ikisinin misyonları farklı. Zoro'nun rakipleri Luffy hariç herkestir kaptanı olduğu için onu kendine rakip görmez . Ki zamanı gelince onla da dövüştü farklı sebepten olsa bile ve güç olarak Luffy'e yakındır. Şu an Sanji'ye gibi görünse de kral haki öğrenir açar farkı yine. Her zaman en güçlü olmayı hedefler Zoro Sanji'nin böyle bir hedefi yok. Geldiği soylar da çok farklı. Ayrıca o dediğin sağ kol sol kol olayı da mantıksız en basitinden ben solağım benim solum güçlü diye Sanji mi güçlü olucak benim için sağ kol sol kol da aynı kanat olayı gibi has adamları belirtmek için kullanılıyor başka bir olayı yok.Çünkü ikisi de kanat ikisi de kol görevi görüyor. İkisininde birbirlerine çok büyük bir üstünlüğü yoktur.
Normal insan vücudunda bile sağ kol sol koldan daha güçlüdür. Eğer Zoro ve Sanji'ye kanat benzetmesi yapıldıysa ikisi arasında büyük bir fark yoktur. Buradan itibaren de bir Zoro güçlenir öne geçer bir Sanji güçlenir öne geçer.
Wano'da ilk bir araya geldikleri O-Toko'yu korudukları sahneden itibaren sürekli bir rekabet içindeler. Sanji'nin "sende zırh giy, ödülün benden az." dediğini hatırla.
Zorocular ise direk diyor ki; "ya arkadaşlar beden kanattan üstündür, o kanada o komutu veren kişi o kanadın sahibidir ama burada kanat Zoro'ysa durum değişir."
Biz kıyasalamayı en azından diğer kanatla yapıyoruz siz Luffy'yi geçtiniz Kaido'yu bile Zoro indirecek demeye başladınız.
Aynen aynen hele bir de serinin ana karakteri var plot armorın dibini gördüğü halde kaç defa yamulduAynen ya hiç söyleme. Kaido, Raimei Hakke'yle kan kustururken "Zolo, Kaido'ya kalıcı yara bıraktı." Diyenlere şahit olmak çok üzücü.
Açamayacak.Zoro’nun Mihawk karşısında duruşunu görüp hayalinden vazgeç yaşa gitsin diyen adamda kral haki falan çıkmaz O irade yok bir kereSanji, Haoshoku açamayacak mı? Görürsün açıyor mu açmıyor mu?
Orada Sanji gözlem hakisi açtıda uyardı Zoroyu ama dinlemedi saftirik, düşün bi orada Roger çıkagelseydi Luffynin onu alma şansı varmıydı.Açamayacak.Zoro’nun Mihawk karşısında duruşunu görüp hayalinden vazgeç yaşa gitsin diyen adamda kral haki falan çıkmaz O irade yok bir kere
Fan-karakter uyumuOrada Sanji gözlem hakisi açtıda uyardı Zoroyu ama dinlemedi saftirik, düşün bi orada Roger çıkagelseydi Luffynin onu alma şansı varmıydı.