Yonkou bile sağ kola tek atamaz. Siz onu bırakın. Sanjinin hızı var diyorsunuz. Neden yakalandı? Buna cevap verin.Zoro’nun madem hasarı yüksek o zaman king’e niye tek atmadı?
Yonkou bile sağ kola tek atamaz. Siz onu bırakın. Sanjinin hızı var diyorsunuz. Neden yakalandı? Buna cevap verin.Zoro’nun madem hasarı yüksek o zaman king’e niye tek atmadı?
Peki o zaman suit giymesine rağmen neden pageona yakalandı? Neden daha önce de kinge yakalandı? Bırakın palavrayı.Güncel bölümde gördüğümüz olayın sebebini bilmiyorsan, şuan ki düşüncelerin gayet normal dostum. Sanji küçükken yaşadığı olayların travmasını yaşıyor. Vücudundaki gariplikler dikkatini dağıtmış ve dövüşe odaklanamamış. Bunlara ilaveten Dinazor'un kafa ile kuyruk bölgesi doğrusal açıda vücudundan ayrılıp Sanji'ye uçmuş. Normal ve beklenmedik olduğunu bölümdeki karakterlerin verdikleri tepkiden anlayabiliriz.
Katakuri gibi geleceği gören bir karakter bile çenesi gözüktüğü için dikkati dağılmış ve gözlem hakisini kullanamamıştı. Sanji'yi sen hesap et.
Madem hızlı olan karakter her şeyden kaçsın asla dokunulmasın istiyorsun o zaman senin de hasarını övdüğün karakter herkese tek atsın.Yonkou bile sağ kola tek atamaz. Siz onu bırakın. Sanjinin hızı var diyorsunuz. Neden yakalandı? Buna cevap verin.
Page One ne zaman Sanji'yi yakaladı dostum hatırlayamadım. Tekrardan bölümleri okudum, gene de göremedim. Aydınlatırsan sevinirim, gözümden kaçmış olabilir.Peki o zaman suit giymesine rağmen neden pageona yakalandı? Neden daha önce de kinge yakalandı? Bırakın palavrayı.
Böyle alengirli cevaplar, gerçek Zoricileri kesmez. Onlara anlayacağı dilden konuşmalısınız. ?Güncel bölümde gördüğümüz olayın sebebini bilmiyorsan, şuan ki düşüncelerin gayet normal dostum. Sanji küçükken yaşadığı olayların travmasını yaşıyor. Vücudundaki gariplikler dikkatini dağıtmış ve dövüşe odaklanamamış. Bunlara ilaveten Dinazor'un kafa ile kuyruk bölgesi doğrusal açıda vücudundan ayrılıp Sanji'ye uçmuş. Normal ve beklenmedik olduğunu bölümdeki karakterlerin verdikleri tepkiden anlayabiliriz.
Katakuri gibi geleceği gören bir karakter bile çenesi gözüktüğü için dikkati dağılmış ve gözlem hakisini kullanamamıştı. Sanji'yi sen hesap et.
Ben hiç bir zaman zoro tek atar demedim. Gördüğümüz kadarıyla zoro kingi kesebiliyor. Hasar verebiliyor. Bazı saldırıları kingin daha baskın. Ama belli ki kral haki ekleyerek saldırması gerekiyor. Zoro henüz luffy gibi o tekniği bilinçli kullanmıyor. Kullandığında ezip geçecek zaten. Ama siz sanji çok hızlı, zoro ona uyamaz diyorsunuz. Görüyoruz ki king de çok hızlı. Ve görüyoruz ki sanjinin hızı kimse için sorun olmadı. Pageone için bileMadem hızlı olan karakter her şeyden kaçsın asla dokunulmasın istiyorsun o zaman senin de hasarını övdüğün karakter herkese tek atsın.
Sol kol yakaladı diye sanji hızlı değilse zoro’nun da hasarı çöptür bu kadar basit.
Ben de hiçbir zaman sanji asla dokunulamaz, asla kimse vuramaz demedim. Sanji hızlı demek o anlama geliyorsa, zoronun hasarı iyi demek de kinge tek atmalı anlamına gelir.Ben hiç bir zaman zoro tek atar demedim. Gördüğümüz kadarıyla zoro kingi kesebiliyor. Hasar verebiliyor. Bazı saldırıları kingin daha baskın. Ama belli ki kral haki ekleyerek saldırması gerekiyor. Zoro henüz luffy gibi o tekniği bilinçli kullanmıyor. Kullandığında ezip geçecek zaten. Ama siz sanji çok hızlı, zoro ona uyamaz diyorsunuz. Görüyoruz ki king de çok hızlı. Ve görüyoruz ki sanjinin hızı kimse için sorun olmadı. Pageone için bile
Gerçekler ortaya çıkyor, Zoro bari Sanjiye kalkan olsaydıda bir işe yarasaydı.Spoiler ilk düştüğünde falan demiştim şu anki Zoro<=Sanji diye. Gitgide böyle düşünen sayısı artıyor demek.