Hayat kısa, kuşlar uçuyor.Olabilir ya bu fikirlerine bir şey demiyorum da bu tarz yazmazdın ona değinmek istedim. Ya da yazardın belki de.
Hayat kısa, kuşlar uçuyor.Olabilir ya bu fikirlerine bir şey demiyorum da bu tarz yazmazdın ona değinmek istedim. Ya da yazardın belki de.
Bu sayıya bakarsak Zoro, Sanji kadar iyi bir koşucu değildir. ?Zoro her zaman Sanji'den güçlüydü zaten ama aralarındaki fark öyle aşırı olmadı. Bakmayın şimdi Zoro şov yapıyor Sanji'ye baya fark etti sanılıyor ama Sanji'nin Wano'daki halini doğru dürüst görmedik bile. Arc sonu Sanji şov yapar tekrar arayı daraltır. Hala Sanji'nin Vergo ve Daifuku gibilerine karşı kaybedeceğini sananlar var mesela.
Atışıyorlar. ?Zoro ve Sanji neden yakın, açıklayabilecek olan var mı? TS sonrası örnekler daha güçlü deliller olur diye düşünüyorum.
Tabi ki uçuk değil. Yalnız şu komedi sahneleri olan atışmaları üzerinden denklik ve çok yakınlık seviyedeymişler imajı vermek bana çok komik geliyor, takılmadan edemiyorum. ?Suite boşuna King tanklattırmadı. Zoro > Sanji, Enma Zoro > Suit Sanji. Fark her zaman net olacak ama Zoricilerin dediği kadar uçuk değil
Suit faydalı. Kullananlar fasıfsızdı.Suit baya çöp bir zamazingo ya... Suit faydalı bir şey olsa WCI'da rezil olmazdı ailesi. Suit'den sonra ikisinin cidden eşit olduğuna inan var mı?
Eşit olduğuna inanmıyorum da suitin potansiyeli kullanıcısına göre değişir bence.Suit baya çöp bir zamazingo ya... Suit faydalı bir şey olsa WCI'da rezil olmazdı ailesi. Suit'den sonra ikisinin cidden eşit olduğuna inan var mı?