Babunlarla iletişime geçmeyiBaşka ne öğretecekti ki zaten, kendi tekniklerini mi öğretsin.
Babunlarla iletişime geçmeyiBaşka ne öğretecekti ki zaten, kendi tekniklerini mi öğretsin.
Yani eğitim almasında pek sorun yok, yine kendi teknikleriyle geçecek. Haki öğrenilen bir şey ama Mihawk'ın Zoro'nun hakisini arttıracak özelliği olmadığı için, boş yorum.Başka ne öğretecekti ki zaten, kendi tekniklerini mi öğretsin.
Tm.Yani eğitim almasında pek sorun yok, yine kendi teknikleriyle geçecek. Haki öğrenilen bir şey ama Mihawk'ın Zoro'nun hakisini arttıracak özelliği olmadığı için, boş yorum.
Ejderha kesmenin püf noktalarını.Başka ne öğretecekti ki zaten, kendi tekniklerini mi öğretsin.
Baya yakın.
Sen benim Babam değilsin bir daha gözüme gözükme Vinsmoke Judgeee!!!
Oo Suit sağlammış.
Seni yenecek güce ulaşana kadar kimseye kaybetmeyeceğim.
Senin seviyede baya zormuş bir el atsana reisss
+Balık herhalde.Ejderha kesmenin püf noktalarını.
Gece gece güldürdün reis. Pek moralim yok ama sağ ol.
Ben de can sıkıntısından millete sarıyorum işte ne yapalım.Gece gece güldürdün reis. Pek moralim yok ama sağ ol.
Bende kafa dağıtmak için girdim. Zaten Koronadan moral kalmadı.Ben de can sıkıntısından millete sarıyorum işte ne yapalım.
Bak Zoro zayıf yönlerim şunlar şunlar.Bunları hallettin mi ortamlarda Mihawk'ı tokatladım diye şov yaparsın.Mihawk'ın Zoro'ya hakiden başka bir şey öğrettiğini düşünmüyorum.