Suitli sanji, enmasız zoro dan üstün veya denk olamaz mı diyorsun?Bu konunun manga geyiğe taşınması gerekli bence.
Suitli sanji, enmasız zoro dan üstün veya denk olamaz mı diyorsun?Bu konunun manga geyiğe taşınması gerekli bence.
Geçmişte çakılı Zoro>SanjiBence de tartışılacak bir yanı yok.
Geçmişte: Zoro=Sanji
Günümüzde: Zoro=Sanji
Gelecekte: Zoro=Sanji
Gelecekte kısmına Zoro'dan önce Yamato'yu eklemeyi unutmuşsun.Geçmişte: Zoro>Sanji
Günümüzde: Zoro>Sanji
Gelecekte: Zoro>Sanji
İşin aslı bu aslında:
Konu kilit artık. O iş bitti.
Zoronun Sanjiyle eşitmiş gibi çizildiği paneller var doğru ama bu karakterlerin konumu itibari ile olan bir durum. Serinin geneline baktığımızda Zoro, Sanji ve Luffy arasında.Bence de tartışılacak bir yanı yok.
Zoro gelecek bölüm Kaido'yu kestikten sonra bu yorum dogruluğunu yitirecek.Bence de tartışılacak bir yanı yok.
Yazdıklarım tartışmaya kapalıdır. Zamanında 10 satıra yakın 5 paragraflık yazı yazdım. Yine yazmak istemiyorum.Geçmişte çakılı Zoro>Sanji
Günümüz çakılı Zoro>Sanji
Gelecekte Çakılı Zoro>Sanji
Özür dilerim, yazdığını tam anlayamadım açıkçası. "İlk ciddi dövüşleri ve "Luffy'den güçlü dönme" meselesi. Zoro ve Sanji'nin ilk ciddi rakipleri Luffy'nin 2 yıl sonraki ilk ciddi rakibinden güçlü olacak mı dedin? Kavrayamadım ksura bakma.Katılıyorum. Zoro ve Sanji ilk ciddi dövüşleri Luffy'nin dövüşündeki kişiden daha güçlü olacak. Fakat ODa'nın kafasında imkanı yok, Luffy'den güçlü dönmelerin. Op böyle bir seri işte, feat gibi şeylere bakmak yanıltıcı oluyor.
Sanji suit ile dövüşüyorsa suitli sanji diye biri yoktur. Sanji vardır. Enma ile dövüşen zoro da bildiğimiz düz Zoro'dur. Oda böyle ayrım yapmaz. Kafasındaki Luffy>Zoro>Sanji denklemi de hiçbir şartta bozulmaz. O kadar esnek bir seri değil One Piece. Zoro ben şöyle güçlendim hadi kapışalım Luffy demez ya da Sanji keza. Elde edilen power uplar denge bozulmayacak şekilde elde edilir.Suitli sanji, enmasız zoro dan üstün veya denk olamaz mı diyorsun?
Luffy'ye itaat etti sürece bunu yapabilir. Katılıyorum.Zoro gelecek bölüm Kaido'yu kestikten sonra bu yorum dogruluğunu yitirecek.