Zoro Arlonga da dalmıştı o zaman Zoro mu kaptan?Kardeşim bak Krobi Sanjinin rakibi Arlongun sağ koluydu, normalde kılıç ustalarının tayfalarda ayrı bir yeri var nedense böyle az dışarda duruyorlar. Aslında Luffynin has adamı Sanjidir ve Zoroda kılıç ustasıdır.
Neyi açıklıyor?Kendim buldum diye söylemiyorum ama kuma olayı tüm her şeyi açıklıyor...
Mihawk tabi ki ama Mihawk’tan dolayı Zoro’ya fazla kredi veriliyor. Bu da bir gerçek.Mihawk mı Ivankov mu?
Sanji orda bıçaklanmış bide nami için absallomdan dayak yemişti, Oarstan Zoronun iki misli hasar aldığını Kumaya ayağıyla vurduğunu saymıyorum bile. Zoro Thriller barkta Sanjiye göre hiç hasar almadı.Bıçak mı...? Sanji kılıç kabzasına ölüyordu... :d
Ağızlarının paylarını versene reis kaleminle. banlamak ne öyle yakışıyor mu? Zorocular dergahımıza ban atarak adam toplayamayız onlara gerçekleri göstermek lazım.Saçmalamayı fanlık zannedenlerin berbat yorumları. Daha kaç kişiyi engellicem lan ben?
10 tane Zoro fanını ayırırsak tam olarak 3084 kişi.Saçmalamayı fanlık zannedenlerin berbat yorumları. Daha kaç kişiyi engellicem lan ben?
Alsaydı Arlonguya gene Luffyle Sanji kurtardı onu o arcta.Zoro Arlonga da dalmıştı o zaman Zoro mu kaptan?