Sanji kim köpekSenden de bir şey kaçmaz
Sanji kim köpekSenden de bir şey kaçmaz
Ha ka ret hiç yakıştıramadım:dSanji kim köpek
:dHa ka ret hiç yakıştıramadım:d
Bayılan Zoro :d:d
Vergo'ya bacak veren ŞANJİ
Yav zehirliydi.Bayılan Zoro :d
Böylece dayanıklı olmadığını kanıtladık :dYav zehirliydi.
Luffy ile karşılaştıklarında "olm her yerde balık var la, aç galmıyom valla" deyince, Luffy de "onlar zehirli" demişti.
Smoothie'yi bizim tayfadan birine karşı dövüştürecek herhalde Oda.SBS'de bile Smoothie'nin güçlü olduğundan bahsediyordu.Kata'nın 1v2 de Cracker+Smoothie'yi alması çok zor bence.Smoothie'den über bir şey çıkmaz ise ki pek çıkacak gibi de durmuyor Kata harcar ikiliyi.
Birinin zehrini görüp öbürünün vücudunun bitap oluşunu gör(e)memek :/Yav zehirliydi.
Luffy ile karşılaştıklarında "olm her yerde balık var la, aç galmıyom valla" deyince, Luffy de "onlar zehirli" demişti.
Killer bence de handikaplıydı. Psikolojik olarak sorunlu ve bu yüzden tam güç göstermemesi normal. Silahları bile farklıydı. Ben buna karşıt bir şey söylemedim.Birinin zehrini görüp öbürünün vücudunun bitap oluşunu gör(e)memek :/
Zehire ne dayanıklılığıBöylece dayanıklı olmadığını kanıtladık :d
İki sene önce olsa dediğin gibi daha az fark olurdu ama iki yıl sonra gördüğümüz kadarıyla Zoro farkı açmış, o yüzden normal bence.Luffy ile Zoro kısmı doğru da Sanji'ye fazla haksızlık etmişsin. CP0'nun elemanı aralarındaki farkı ölçmek için douryuku'ları hesaplıyor. Kaku 2000 - Jyabura 1800 bu fark aslında bizim Sanji ve Zoro'nun farkı, senin dediğin gibi bir fark yoktur.