Yeterince sert cevap atamamışsın bak farkedilmemiş, Sanji'nin debelenmeleri gibi mi cevap atıyon nedirHayır cevapta verdim asıl o geri dönmedi. Bir de ses çıkmadı demiş hahahah
Yeterince sert cevap atamamışsın bak farkedilmemiş, Sanji'nin debelenmeleri gibi mi cevap atıyon nedirHayır cevapta verdim asıl o geri dönmedi. Bir de ses çıkmadı demiş hahahah
Tamam reyiz sen haklısın, o zamanlar da 3xSanji=Zoro'ymuş.Al canım. Burada 36.saniye'ye bak tamam mı.
Burada da çizdiğim yere hadi canım
Feyz aldın mı bebegim sen onu söyleTamam reyiz sen haklısın, o zamanlar da 3xSanji=Zoro'ymuş.
Aynen başkan, adam resmen Kuma'yı perte çıkarmış, yapısını bozmuş, kozmik ölçekte hasar vermiş.Feyz aldın mı bebegim sen onu söyle
Ben öyle bir şey demedim ki? Neyse Twei'ciğim kızma sakince tartışıyoruz. Gerçekler acıdır ama yine de sen sağlam kalAynen başkan, adam resmen Kuma'yı perte çıkarmış, yapısını bozmuş, kozmik ölçekte hasar vermiş.
Gerçajeklderhaşdk aynen reyiz. Sen dedin demedim zaten ya, bunları tek tek belirtmeye gerek yok. Zoro'nun Kuma'ya zarar verdiği bir yer yok. Hasar verdiği bir yer yok.Ben öyle bir şey demedim ki? Neyse Twei'ciğim kızma sakince tartışıyoruz. Gerçekler acıdır ama yine de sen sağlam kal
EvetGerçajeklderhaşdk aynen reyiz. Sen dedin demedim zaten ya, bunları tek tek belirtmeye gerek yok. Zoro'nun Kuma'ya zarar verdiği bir yer yok. Hasar verdiği bir yer yok.
Biraz geriden gelip okumuştum da, bi ara Kaku-Jyabura olaylarına da girilmiş. Yine tabi Zoro bağlantılı olunca Kaku seviyeler atlamış. Dövüşlerine bakıyorsun Sanji her vuruşunda inletiyor, Zoro ise yine ciddileşmedikçe kesemiyor kılıçsız rakibini ama ne hikmetse Sanji'nin rakibi daha güçsüz Aynı durum Zoro'da olsa, abi Zoro'nun her saldırısı rakibini kesiyor, Sanji hiç zarar veremedi eziqq denecekti ki günümüzde de görüyoruz bunun yankılarını.
Neyse dağıtmayayım, yersiz gömülen, yersiz övülen karakterler görünce yazıyom arada. Reyiz sen haklısın ya, Zoro kesmiş aynen.
HahahaYeterince sert cevap atamamışsın bak farkedilmemiş, Sanji'nin debelenmeleri gibi mi cevap atıyon nedir