İlk başta bende öyle düşündüm ama sonradan dediğim gibi bunları da düşününce doğru olanı yaptı bence.Alının teri ile kazandığı kılıcı baya kolay verdi bana göre.
Hayır bu kaku ve jyaburanın meyvesiz denk olduklarını gösterir. Zoro ve sanjinin değil. Çünkü Zoro o dourukiyi tek ashura ile sıfırlıyor. Sanjinin böyle bir saldırı gücü yok. Defalarca vurması gerekti jyaburaya. Eğer sen denk olduklarını düşünüyorsan, Zoronun ashura ile sanjiye de tek atabileceğini ama sanjinin zoroya asla tek atamayacağını da söylemen lazım. Bunun yanında Zoro ashura ile rakibinin en güçlü saldırısını kırıp geçiyor. Sanji de böyle bir olay yok. Ekstra olarak kaku bir kılıç ustası, eline kılıç aldığında jyaburadan daha da güçlü hale geliyor saldırı bakımından. Kaku kesilmemek için vücudunu da kılıç gibi kullanıyordu. Zaten shishi sonson ile kesilecekken ranyaku atarak karşılık veriyor. Tatsumaki ile kesilecekken yukarı kaçıp kılıç alıp geliyor. Öncesinde zaten bir kere kesiliyor. Zoro zaten dövüş boyunca kakunun bedenine kılıcı ile ancak bir kaç kere dokunabiliyor. 2 tanesinde kesiyor. Zaten ikincisinde işini bitiyor. Öncekilerde kaku tatsumakiden kesilmemek için kaçıyor. Shishi sonsonda temas olmuyor. Nigorilla ile burnuna vuruyor ama kesemiyor kakuyu geri püskürtüyor. Toplasan Zoro 4 kere falan anca temas ediyor. Ama ashura ile ezip geçiyor.Alaka ? Bu bir zamanlar denk olduğunu gösterir değil mi ?
Bana Croco ve Mr. 1, Ray-Roger'a daha yakın geliyor mesela İki ortak gibiler işte. Yakıştıramama sebebin güç seviyelerini bilmen.Bilemediğimiz için çıkarım yapmaya çalışıyorum tayfaları ayrı ayrı ele alarak. Sen hiç bu detaya girmemeyi yeğleyip, aksini görene kadar hepsi aynıdır dersen birşey diyemem. Croco ve Mr. 1, Kaido ve tayfasına benziyor bence.
Aynen bundan bahsediyordum sağol görüntülü özet için
Ne demekBana Croco ve Mr. 1, Ray-Roger'a daha yakın geliyor mesela İki ortak gibiler işte. Yakıştıramama sebebin güç seviyelerini bilmen.
Aynen bundan bahsediyordum sağol görüntülü özet için
Niye efkarlı olsunlar yav? Asıl Zoro fanları genel olarak karakterleri Luffy yerine Sanji ile kıyaslandıkça efkarlanıyorlar beklentilerinden dolayı. Çoğu Sanji fanı zaten dediğin görüştedir. Zoro, Sanji'den hep bir adım öndedir diyeni daha çoktur.Sanji fanları efkarlı ama şu bir gerçek ki Zoro her zaman Sanji'den bir adım önde olmuştur bence..