Friendly fire mı oldu yoksa? Hahaha.
Friendly fire mı oldu yoksa? Hahaha.
Yeni haki türünü boşuna ögrenmedi yine tek yer o zaman ne anlamı vardı udon daki eğitimin, yeni haki türüyle kaido ya zarar verebilcek tek yeme olayını ben yanıltıcı buluyorum. kaido yine gecirsin demir sopayı luffy'nin kafasına ark bitsin.Demek ki inmeyecek. Adam tek yedi sen hala o kadar fark yok diyorsun.
Gene yiyecek zaten. Bir haki öğrendi diye fizik gücü yonkou seviyesine çıkmadı. Adam sarhoş dayağı attı luffye luffy anca bu sefer canını yakar kaidonun. Bu da bize yeter. Size kalsa bigmomı da g4 ile indirecekti. Fıs diye söndü.Yeni haki türünü boşuna ögrenmedi yine tek yer o zaman ne anlamı vardı udon daki eğitimin, yeni haki türüyle kaido ya zarar verebilcek tek yeme olayını ben yanıltıcı buluyorum. kaido yine gecirsin demir sopayı luffy'nin kafasına ark bitsin.
Zoro'nun Luffy'den güçlü döndüğünü düşünüyorsun yani?Şimdi Zoro gidip King'i alsa, Oda işleri hızlandırdı o yüzden aldırdı diyecekler. Zoro eğitim sonrası daha güçlü dönmüş müdür muhabbetlerinde Jack'i yardımsız alırsa daha güçlü döndüğünü kabul edecekler vardı hatırlıyorum. Bakalım ne diyecekler Zoro King'i indirirse. Hızlandırmanın devreye girmesi Enma'yla dövüşe girmeden 3. komutanla dövüşü atlayıp, King'e yürümesi şeklinde olacak. Zoro'nun Jack'i de alamayacağı söylenirken bu gelinen yer yine iyi. Ayrıca Oda'nın bu 5 yıl mubabbetine ne kadar sadık kalacağı da meçhul. Malum daha önce defalarca böyle açıklamaları mevcut.
Düşünmeyen var mı bunuZoro'nun Luffy'den güçlü döndüğünü düşünüyorsun yani?
Luffy 82 iken Sanji 72 mi? Luffy aynı anda 10 tane Sanji döver be.Luffy henüz Yonkou ayarında değil. Verdiğin not biraz abartılı olmuş. Zoro ve Luffy ikisi birlikte dalacaklar. Aralarındaki farkı o kadar yaklaştırma bence.
Kaido : 100
Luffy : 82
Zoro : 75
Sanji : 72
Ahahah yok be daha nelerDüşünmeyen var mı bunu
İddia ediyorum en azılı Luffy fanlarının rüyalarına girmiştir bu düşünce