Şimdilik Zoro aşmış gibi gözükse de ileri de Oda' nın yeniden bu ikiliyi hemen hemen denk çizeceğini düşünüyorum.
Yenilmedi fakat bu adamlara karşı üstünlük de kuramadı açık şekilde. Zoro olsa hani yine kötümser olayım ikisinden birine karşı büyük ihtimalle üstünlük kurar hatta yenebilirdi.Sanji bu saydığın adamlara yenildi mi?
Seni Sanji’nin Oven’ı yenemeyeceğini düşünmeye iten şey ne?Yenilmedi fakat bu adamlara karşı üstünlük de kuramadı açık şekilde. Zoro olsa hani yine kötümser olayım ikisinden birine karşı büyük ihtimalle üstünlük kurar hatta yenebilirdi.
Aynen öyle,daha şiş kebap,tabuk sote,tarhana çorbası tekniklerini göstermedi bizim aşçı.Yorumların birçoğu sanki Sanji bütün tekniklerini göstermiş gibi yapılıyor. İlginç.
Ayrıştırılmasın istiyorsan bak orada nötr bir seçenek koydum.2 tane Zoro,2 tane Sanji ve bir eşitlik seçeneği.Özellikle yaptım bunu çekişmede tamamen objektif olan yada objektif kalmak isteyen fan gözünden bakmayan olur diye.Hacılar napıyonuz ya
Ben sanji ve zoro ayrıştırılmasın istiyorum açtığınız konuya bakın
Karakterler 2 sene sonra tam güçlerini göstermedi ki neye göre yorum yapcaz şimdi ?
Aloouuu forum sahipleri duyun beni.
Yenebilecek olsa o kadar zor durum içerisinde zaten yenerdi. Ortada olan bir durum söz konusu. Hani bir diş geçirememe ortada buna yalan diyemezsin. Kurgudan dolayı öyle oldu dersen haklısın derim fakat kurguya göre Sanji bu adamları yenecek güçte değildi.Seni Sanji’nin Oven’ı yenemeyeceğini düşünmeye iten şey ne?