Oda'nın mantığını anlayan adam, aralarındaki farkı çok görmez. Bazı sahneler fark çok gibi gösteriyor fakat Oda'nın kafasında ikisi arasında dağlar kadar fark yok.
Büyük ihtimal bu arc ya da bir iki arc'a Jinbe'yi geçmiş olacaklar. Şu an bence ikisi de Jinbei'yi alamaz.Jinbei şu an bunların arasında nasıldır? Ben Zoronun Jinbeiyi geçtiğini düşünüyorum
Sanjiyi gücü ne yapacak onu görmek lazim. Teachin en güçlü adamı ile aynı gücü var, hızlı ve Page One dövüşü gördük deli tekme gücü de var. Belki de YC5 ayarı adamı zorlanmadan aldı belki çok düşük bir adamıBüyük ihtimal bu arc ya da bir iki arc'a Jinbe'yi geçmiş olacaklar. Şu an bence ikisi de Jinbei'yi alamaz.
Suitle birlikte X2 ya da X3 oldu diyebiliriz Sanji için. Hız, dayanıklılık ve direnç, saldırı gücü ve görünmezlik. Daha Franky ve Usopp bir el atacaklar. O hali suitin nihai hali olabilir. Şu anda halen tamamlanmış değil. Zoro Shodai Kitetsu'yu alır. Sanji de suiti geliştirir son hallerini o zaman görürüz.Yani iki yıl öncesi için evet, çok bir fark olmadığı doğru. Ama Sanji Suit'i alana kadar neredeyse şamar oğlanına döndü, Zoro efendiye ise badass sahnelerden başka bir şey çizmedi Oda denen cibilliyetsiz arkadaş. 2 yıl sonrasında Suit'e kadar fark çok açıktı.
Olabilir tabii. WCI'de ben Sanji önemli birisini indirir diyordum ama eli boş döndü, aynısını Wano'da olmaz umarım.Sanjiyi gücü ne yapacak onu görmek lazim. Teachin en güçlü adamı ile aynı gücü var, hızlı ve Page One dövüşü gördük deli tekme gücü de var.
Zoro da baya gözümde hyoe yaptı. Ben ikisi için de öne geçer diyorum savaşta. Sanjiden tam emin değilim de Jinbei Wanoya gelirse en güçlü adamı Zoro olur gene.
Şuan Jinbei ancak Zoro'nun avcı köpeği, Sanji de yamağı olur. Zoro slash atar, jinbei oğlum git getir der. Jinbei de glu glu der gider getirir. Sanji de ağzından slashı alır Zoroya verir. Al ağam derJinbei şu an bunların arasında nasıldır? Ben Zoronun Jinbeiyi geçtiğini düşünüyorum
18 fazla bu kadar cok degil dir aralarındaki fark öyle olsa luffy yine zarar veremez bu adama. Ayrıca kaido en fazla 97 dir serie'nin zirvesi kk dir oda 100 olur.Luffy henüz Yonkou ayarında değil. Verdiğin not biraz abartılı olmuş. Zoro ve Luffy ikisi birlikte dalacaklar. Aralarındaki farkı o kadar yaklaştırma bence.
Kaido : 100
Luffy : 82
Zoro : 75
Sanji : 72