Kimlerle uğraşıyorum? xdAslında haklısın bak. Böyle bir ezikten üstün olmak marifet değil aslında, katılıyorum sana.
Kimlerle uğraşıyorum? xdAslında haklısın bak. Böyle bir ezikten üstün olmak marifet değil aslında, katılıyorum sana.
HeheheheKimlerle uğraşıyorum? xd
Luffy antrenmanına çok uzun bir süre önce başladı canım Zoro ise kılıcı yeni aldı.Zoro ile Luffy aynı panelde gösterilerek çalışıp, P.up aldılar farkındasın değil mi? Canım
Ne paneli atıcan la ? Pffff.Luffy antrenmanına çok uzun bir süre önce başladı canım Zoro ise kılıcı yeni aldı.
Panel işine gireceksek ben buraya bir sürü atarım
Bende atarım İşte Zoro hemen kapıyor işi adam yetenekliLuffy antrenmanına çok uzun bir süre önce başladı canım Zoro ise kılıcı yeni aldı.
Panel işine gireceksek ben buraya bir sürü atarım
Allah aşkına Kaido gibi her açıdan top biri Sanji’yi yakalayamıyorsa kafasına sıksın. WB bile o haliyle ciddileşince ışık hızında hareket ediyordu, bir zahmet formunun zirvesindeki Kaido, Sanji’nin hızını hiç etsin.Sanji istese Kaido ona sabaha kadar dokunamaz deriz sonra karşılıklı olarak bu sidik yarışı uzar gider Zoro'nun zarar verebileceği de kesin değil ayrıca bunu biliyorsundur.
Vay canına.WB bile o haliyle ciddileşince ışık hızında hareket ediyordu
Eh daha yazarken buna takılacaklar demiştim şaşırtmadı. Cidden ışık hızı demedik zaten. Sanji ezildikçe ne yapacağınızı şaşırdınız üzülmeyinVay canına.
Sanji yeni ezilmiyor, 6-7 sene oluyor neredeyse. Bunlar bana koymaz.Eh daha yazarken buna takılacaklar demiştim şaşırtmadı. Cidden ışık hızı demedik zaten. Sanji ezildikçe ne yapacağınızı şaşırdınız üzülmeyin