Odul=guc savunucusu degilim , Sabondy'de Kid'in en yuksek odulde oldugunu dusunursek Kid > Luffy bile olurduÖdül kıstassa Kid o konuda baya balon oluyor. Sivil katliyamından.
Odul=guc savunucusu degilim , Sabondy'de Kid'in en yuksek odulde oldugunu dusunursek Kid > Luffy bile olurduÖdül kıstassa Kid o konuda baya balon oluyor. Sivil katliyamından.
Ödül olarak bir eksiği yok Kidin hatta fazlası var.Sivil katliamlar ufak farklar ortaya çıkartır.315m ile 300m arasındaki fark gibi.Ödül kıstassa Kid o konuda baya balon oluyor. Sivil katliyamından.
Ufak farklar mı ortaya çıkartır? Sivil katliamı Dünya Hükumeti yaparsa olay çıkartmaz.Ödül olarak bir eksiği yok Kidin hatta fazlası var.Sivil katliamlar ufak farklar ortaya çıkartır.315m ile 300m arasındaki fark gibi.
Galiba hayatımda ilk kez sanji avatarı kullanıyorumAvatar ateş ediyor
Zoro'nun cilveleştiği ortamda, Sanji de yapmış. Çok fark yok.Dinozor kuyruğunu yüzüne yiyen. Big Mom'ın komutanlarına vurduğu halde hiçbir zarar veremeyen Şansi sence Zoro'yu yenebilir mi? Kostümle görünmez olup hamam izler anca.
İşte beklediğim yorum. SEN OSUN."Bugün çorba servisimiz yok. Güverteyi yalamak ister misin?"
Sanji VİNSMOKE
Ben Kidin Ohara tarzı katliam yaptığını duymadım.Sen duydun mu ? 3 5 sivili öldürmek ile katliam yapmak arasındaki farkı açıklayacak değilim.Ufak farklar mı ortaya çıkartır? Sivil katliamı Dünya Hükumeti yaparsa olay çıkartmaz.
3-5 kişi öldürmek olsa seri cinayet derlerdi. Katliam olması için bir kasaba dolusu insan öldürmüş olması lazım.Ben Kidin Ohara tarzı katliam yaptığını duymadım.Sen duydun mu ? 3 5 sivili öldürmek ile katliam yapmak arasındaki farkı açıklayacak değilim.
Katliam yapmadı ki zaten adam.Kim dedi katliam yaptı diye ?3-5 kişi öldürmek olsa seri cinayet derlerdi. Katliam olması için bir kasaba dolusu insan öldürmüş olması lazım.