Hani Luffy=Zoro deyince Sanjiciler de Luffyciler de coşuyor ya şimdi Zoro=Sanji'yi aşılamaya çabalayanların yaptığının hiçbir farkı yok ve yaptığınız yine ikiyüzlülükten başka bir şey değil.Luffy=Zoro deyince auuvvvv ama Zoro=Sanji deyince ''Normal yani olabülüü'' oluyor arkadaşlara göre.Luffy>Zoro ne kadar netse Zoro>Sanji'de bana göre o kadar nettir.Bak aralarındaki farka değinmiyorum ama 2y önce veya 2y sonra Zoro'nun Sanji'nin biraz daha önünde olduğunu anlamayan insan gelipte burda Luffy=Zoro deyince auvvvv yapmasın.O auvvv yaptığınız insanlara hard fan muamelesi çekiyorsunuz ya Zoro=Sanji derken de yaptığınızın hard fanlıktan hiçbir farkı yok.
http://www.korsanfan.com/konu/zoro-sanji-arasındaki-güncel-güç-dengesi.7084/page-5#post-998205
Dün yazdığım mesaj bu.Benim argümanlarım bunlar.Öyle Zoro=Sanji deyip ölü taklidi yapmakla olmuyor.Gelin tartışalım o zaman.
Bir de dün mesajı yazarken görmemişim etobur zoanlardan,Kaku ve Jyabura'nın dorukisi yakın olsa da Jyabura'nın zoanla birlikte daha önde olucağı mesajı verilmiş alttan alttan.İstiyorsanız gelin iki dövüşü de inceleyelim ? Daha iki dövüşü de kısa bir süre önce okumuş biri olarak Kaku'nun o yeni yediği meyveyi Jyabura'dan çok daha etkili kullandığını net bir şekilde söyleyebilirim.Dövüş sırasında girdiği değişik şekiller bile fazlasıyla yararlı hareketlerdi Kaku için.Ayrıca bi zürafa mı daha fazla doruki verir yoksa kurt mu ? Jyabura meyvesini daha uzun zamandır kullanabiliyor olabilir ama bu Jyabura>Kaku demek için yeterli değil.Bir kere Jyabura o meyvenin potansiyelini tam anlamıyla ortaya çıkaramamıştır muhtemelen.Hani siz sanıyorsunuz ki Jyabura o meyvenin tam potansiyelini ortaya çıkardı ama Kaku yeni yediği için Jyabura>Kaku.Ama alakası yok.Jyabura daha eski meyve kullanıcısı olsa da muhtemelen meyvenin potansiyelinin çok çok azını kullanabilmiştir.E bir de zürafanın fiziki güç avantajını düşündüğümüzde Kaku Jyabura'ya yetişmiş hatta direk önüne geçmiştir bana göre.Zaten ikisinin dövüşünü karşılaştırdığımızda Kaku'nun saldırılar daha tehlikeli duruyordu.
Onun dışında Jyabura'nın mal olması durumu var.Jyabura kendi salaklığından ve hazırlıksız yakalanıp Sanji'den 4 tane beleşe tekme yiyor.O alttan alttan Jyabura>Kaku mesajını vermeye çalıştığınız Jyabura yiyor bunu.
4 tane beleş tekme Sanji'ye iyi artı sağlamıştır.Onun dışında zaten Oda dorukilerle Kaku>Jyabura mesajını gayet iyi verdi.Oda'nın ''Jyabura'da meyve var ben doruki de Kaku'yu üstün yapayım ama okuyucu zaten Jyabura>Kaku olduğunu anlar'' mantığıyla çizdiğini sanmıyorum.Onun dışında daha geçenlerde cp-0'da Kaku'yu görürken Jyabura'yı görmememiz Oda'nın hangi karakteri daha ön plana aldığını gösteriyor.
Ha bir de bunu da söylemeden geçemicem.Zoro ve Sanji fanıyım,Zoro ve Sanji kardeştir ayağına yatıp,formaliteden Zoro>Sanji dese de her fırsatta ikisini de eşitlemeye çalışarak kendini objektif göstermeye çalışan elemanların Zoro=Sanji seçeneğine oy vermesiyle kendilerinin bir kere daha bahsettikleri gibi objektif olmadığını hatta objektiflikle zerre alakaları olmadığını anlamış olduk.