Manga kağıdında olana değil hayal ettiğime inanıyorum mu diyorsun yani?Kağıt üstünde olan bir rekabet, rekabet midir ?
Çok dürüst gördüm seni.
Manga kağıdında olana değil hayal ettiğime inanıyorum mu diyorsun yani?Kağıt üstünde olan bir rekabet, rekabet midir ?
He ondan.Manga kağıdında olana değil hayal ettiğime inanıyorum mu diyorsun yani?
Çok dürüst gördüm seni.
Güzel yakalamışsın. Hiç acimiyorsun inan ;SManga kağıdında olana değil hayal ettiğime inanıyorum mu diyorsun yani?
Çok dürüst gördüm seni.
Bu laf bana idi sanırsam. Valla sevsek de sevmesek de bu rekabeti mangaka dayatıyor sürekli. Yapacak bir şey yok.Kağıt üstünde olan bir rekabet, rekabet midir ?
Yok lan sana değildi Mangaka çok şey gösteriyor ama gösterdiği şeylerden bazılarını eşelemek gerekiyor. Yüzeysel baktın mı Zoro ve Sanji rekabet içinde olsa da Zoro bir parça güçlü ama derinlemesine baktın mı Zoro açık ara güçlü.Bu laf bana idi sanırsam. Valla sevsek de sevmesek de bu rekabeti mangaka dayatıyor sürekli. Yapacak bir şey yok.
Yine okuma problemlerin başlamış sanırım.Ya bu tartışmaya açık bir konu mu cidden? Adamın eline kostüm geçti insanları taciz etmek dışında başka bişey için kullanmadı. Diğer tarafta sevgilisi olan kaslı ve ortamların en iyi kılıç ustası Roronoa Zoro'yla bir sapkını kıyaslamak ne kadar doğrudur bilemiyorum açıkçası. Kostümlü hali Zoro'dan daha cix ona lafım yok.