Hacı anlattım ya neden böyle düşündüğümü:/Neden böyle düşünüyorsun?
Neyse farklı düşünüyorsan saygı duyarım benim diyeceğim başka bir şey yok. Arkadaş bir örnek verdi bende aynı örneği başka şekilde verdim sadece.
Hacı anlattım ya neden böyle düşündüğümü:/Neden böyle düşünüyorsun?
Bu hafta seni bol bol ağlatacağım fandaşım. Zoro'ya yavaş diyorlar; ama adam daha ne olduğunu anlamadan tek yedi. Bunlar sanıyor ki Sanji Zoro'ya saldırırken Zoro Luffy gibi bekleyecek.
Zoro ''eşşekten'' inip Hawkins'e dalmayı istemez çünkü yanında kaptanı var. O an amaçladıkları şey kavgayı uzatıp tüm Wano'yu başlarına toplamak değil. Yoksa Zoro> Hawkins zaten.Güzel başlamış sonunda sıvamışsın. Ne alakası var zoro da eşşekten inip hawkingse dalsaymış o zaman ? Iyi güzel yazıyorsun da tezin hemen çürütülür. Zoro da orada olsa farklı bir şey yapmazdı. Karşılaştıkları adamınların seviyesini bir tutuyorsan sana hayırlı işler.
Kanka biliyorsun Zoro fanlarının yüzde doksanı falan beni engellemiş durumda. Dedim ki biraz da diğer üyelerin yüzde doksanı beni engellesin.Japon nickli reis naptı ya güzel başladın ama drake ve hawkins bunlardan çok daha güçlü adamlar zoro reis bile ah uh çekti hawkins’e ve ordan ayrıldı. Law’a yetişmeye çalışan sanji’ye böyle demen hoş olmadı bu hafta zoro’cuyum ama sanji’yi ezmek için değil zoro’yu övmek için zoro’cuyum
Page one gibi bir azman karşısında tek çizgi almadı sanji hani zoro reisin şov yapması sanji’nin gücünü eksiltmez ki dostum.
Sen bu tip mesajları mangaka sadece Luffy'yi tek başına koyarken, Zoro'dan ayırırken hiç almıyorsun nedense. :/Mangaka Luffy ve Zoro mesajı vermeye devam ederken bu konu baya anlamsız kaçıyor bea
Luffy saf saf Zoro bekler mi hiç bammm hahahaBu hafta seni bol bol ağlatacağım fandaşım. Zoro'ya yavaş diyorlar; ama adam daha ne olduğunu anlamadan tek yedi. Bunlar sanıyor ki Sanji Zoro'ya saldırırken Zoro Luffy gibi bekleyecek.