Hayır bu gereksiz sidik yarışı niye oluyor anlamıyorum. Zoro'nun amacı yaşayan tüm kilic ustaları yenmek. Luffy'nin ise herkesi yenmek. Yani adamların bir kere hedefleri farklı.Bunu kabullendiysen bana buda yeter
Hayır bu gereksiz sidik yarışı niye oluyor anlamıyorum. Zoro'nun amacı yaşayan tüm kilic ustaları yenmek. Luffy'nin ise herkesi yenmek. Yani adamların bir kere hedefleri farklı.Bunu kabullendiysen bana buda yeter
Ya uyma şuna Hala kolunu verir bilmem ne yazmış.Zoro gömdüğüm tonla yorum çıkarırım arşivden hoşuna gitmeyen her yoruma hater muamelesi yapıyor@Antagra bunları görse duygulanırdı
Çıkar göster lan !Ya uyma şuna Hala kolunu verir bilmem ne yazmış.Zoro gömdüğüm tonla yorum çıkarırım arşivden hoşuna gitmeyen her yoruma hater muamelesi yapıyor
Ya merak ediyorum gösterirsem ne yapacaksın?Çıkar göster lan !
Bilmem. Ne istersin?Ya merak ediyorum gösterirsem ne yapacaksın?
Atıcam sana ve sende profiline avatar olarak Zoro>Luffy yazacaksın?Bilmem. Ne istersin?
Ne kadar süre ile? Ve bunun için en az 7 8 tane yorum atacaksın.Atıcam sana ve sende profiline avatar olarak Zoro>Luffy yazacaksın?
3 ay? 8 tane bulursam 3 ay.Ne kadar süre ile? Ve bunun için en az 7 8 tane yorum atacaksın.