Zoro'nun o konularda kaptanından ayrı olduğu pek savunulamaz. Çok uzak bir gelecek değil, yenemediği rakibi Pica tek bir hedef haline geldi Zoro yenebilsin diye.Vasıfsız işte. Süt içince dişi bile çıkmıyordur bunun.
Zoro'nun o konularda kaptanından ayrı olduğu pek savunulamaz. Çok uzak bir gelecek değil, yenemediği rakibi Pica tek bir hedef haline geldi Zoro yenebilsin diye.Vasıfsız işte. Süt içince dişi bile çıkmıyordur bunun.
Ne demek ne demek her zaman Zaten buraya gülüp eğlenmeye geliyoruz, o yüzden ne şekilde olursa olsun gülüyorsan güzel@Mr.Bushido çok seviyorum la seni, yorumlarını keyifle takip ediyorum. Okuldan sonra gülmemi sağlıyorsun, teşekkürler.
Sanji çok daha fazla hasar aldı zoro’dan.
Ha yinede hasara dayanır mıydı orası tartışılır.
Adam absalomdan bit ton dayak yiyor.
Sonra oz’dan darbe alıyor 2-3 tane.
Sanji her türlü luffy’nin acısına dayanır demiyorum ama kuma’nın shock saldırısından sonra sanji zoro’dan çok daha bitik ve hasarlı haldeydi.
Sanmıyorem.Zoro'nun da dayanamadığını gördü.
Ben bir şey demedim zoro’yaSanmıyorem.
3 aydan aşşağı kalkamaz denip 1 haftada iyileşen kutlu bir adama sahibiz bu tayfada.Bence nimetinin kıymetini bilelim ve ona daha fazla nankörlük etmeyelim...
Bro hatırlamıyor musun Kuma Zoro'ya nokta kadar o acı balonundan verdiğinde Zoro çığlıklar atmıştı. Kuma bunun hepsini alırsan öleceksin demişti felan.Sanmıyorem.
3 aydan aşşağı kalkamaz denip 1 haftada iyileşen kutlu bir adama sahibiz bu tayfada.Bence nimetinin kıymetini bilelim ve ona daha fazla nankörlük etmeyelim...
Tamam işte o ilk dediğini de hesaba katıyorum Sanjinin o kısmı geçebileceğini sanmıyorem.Sonuçta ayağa kalktı ve işin büyük kısmını içine aldı (Bu son söylediğim biraz ofsayt bir cümle oldu ama ) Kuma'nın etkilendiği kısım oydu zaten.Bro hatırlamıyor musun Kuma Zoro'ya nokta kadar o acı balonundan verdiğinde Zoro çığlıklar atmıştı. Kuma bunun hepsini alırsan öleceksin demişti felan.
Bu arada 3 arcdan aşağı adam akıllı kalkamadı zaten. Onun dışında Zoro'yu severim.
Adamsın.Sanji daha kötü durumda değildi ama yinede adamsınBen bir şey demedim zoro’ya
Sadece sanji başta daha kötü durumdaydı bu bir gerçek. Sanji acıya dayanır mıydı bilemem.
Zoro’ya helal olsun zaten o sahne efsanedir.
Pica vasıfsız. Zaten öyle kurgulanmış.Zoro'nun o konularda kaptanından ayrı olduğu pek savunulamaz. Çok uzak bir gelecek değil, yenemediği rakibi Pica tek bir hedef haline geldi Zoro yenebilsin diye.
Zoro'dan mı bahsediyoruz Büyük Birader'den mi hatlar karıştı sanırımSanmıyorem.
Zoro da o azim irade yokmu sence?Millet ne hayaller kuruyor la. Adam east bluedan çıkamıcak, belki yol bulmaya çalışırken batıp ölecek ama neler neler jdkdkdkd fanlık kötü şey
Zoro azmiyle kendine azimden gemi yapar öyle yolculuk eder bence.Zoro da o azim irade yokmu sence?