En iyi 3 yorum konusu niye yok hemen koyalım oraya ,eline sağlık döktürmüşsün.
Sağ olun arkadaşlar...Sağ olun omuzdaşlarım...Zoro'ya bir vefa borcumuz var hepimizin.KAZANACAĞIZ!Döktürmüşsün yine kardeşim ağzına sağlık.
En iyi 3 yorum konusu niye yok hemen koyalım oraya ,eline sağlık döktürmüşsün.
Sağ olun arkadaşlar...Sağ olun omuzdaşlarım...Zoro'ya bir vefa borcumuz var hepimizin.KAZANACAĞIZ!Döktürmüşsün yine kardeşim ağzına sağlık.
ahahahaha yürü be kardeşim yürüü bee arkandayız.Sağ olun arkadaşlar...Sağ olun omuzdaşlarım...Zoro'ya bir vefa borcumuz var hepimizin.KAZANACAĞIZ!
Vay anası.Kafa yorsam daha öncesini bulurum ama muhtemelen tüm tayfa Gekko moria arc'da ölürdü.Kuma hepsinin içinden geçmişti...Ta ki bir yiğit çıkıp 'Cazına cuz' diyene kadar.Zaten kırılmış bir erkekti...Zaten yorgundu...Yükledi bedenine acıları,kurtardı tayfayı gitmekten darağacı......
Hey yeşil saçlım..Ey gibi üç katanalım...Ne iyi ettinde bu tayfaya katıldın...Ne iyi ettin de bu tayfayı varlığınla şereflendirdin...
Kutlu adam...
@Densetsu no Samurai Sanırım yönünü kaybetti, 2 gündür forumda yok. :/Vay anası.
@Densetsu no Samurai gör bak neler var. Forumda aktif olsa seni tahtından indirirdi valla.
Çok ısrar ettim dön artık diye. Sen beni de temsil ettiği dedi, ben şimdi şaapmıyım dedi. Elimden geleni yapmaya çalışıyorumVay anası.
@Densetsu no Samurai gör bak neler var. Forumda aktif olsa seni tahtından indirirdi valla.
Telefon sizlere ömür. Saçma sapan yerlerden yazmaya çalışıyorum şimdilik@Densetsu no Samurai Sanırım yönünü kaybetti, 2 gündür forumda yok. :/
Hahaha