Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Zoro, Sabo ve Yamato Arasındaki Güç Dengesi

Güç Sıralaması?


  • Kullanılan toplam oy
    151
Luffy Cracker ile g4 süresini uzattı. Kata ile b.haki geliştirdi üstüne k.haki yi max. seviyeye getirdi. Wano da yeni teknik öğrendi lastik hariç kendi bedenini geliştirdi h.haki ile dövüşmeyi öğrendi göğü yaracak h.haki yükledi. Bunların toplamı=2 dev kesmek öyle mi ? Mr.3 o zaman KK seviyesi xD Sabo devrim yapacakta goroseilerin hali ortada üstüne şövalyeleri basite indirgemen...

Neyse ya aynen
Şuan iki tane dev Gorosei'ye karşı duruyor. Hiç bilmediğimiz kral haki teknikleri vesaire çıkabilir Elbaftan. Boşuna dünyanın en güçlü ordusu demiyorlardır devlere. Allah'ın kötü wano'sundan bu kadar teknik öğreniyorsa Luffy, Zoro'da Elbaf'ta gayet aşırı bir power-up alabilir.
Şövalyeleri basite indirgemiyorum da bana liderleri dışında sağ kol üstü bir adam çıkmayacak gibi geliyor.
 
İnanılmıyor seri tam olarak öyle inşa ediliyor. Crackkerla ağlayarak savaşan luffy 1 gece sonra katayla savaşabiliyor. Kata salmasa ölcek olan luffy udonda yatıp kalkarak meyve uyanışı açıyor ve kaidoyu yeniyor. Doffa karşı vasıfsız law hiçbir ara savaş geçirmeden yonkou karşısına dikilebiliyor. Dofftan tek yiyen sanji yine hiçbir ara savaş olmaksızın 1 kola kutusuyla queeni yeniyor gibi gibi. Zoronun güçlenmesi daha mı kaliteli olcak? Buna inanabiliyor musunuz? Acı gerçek 292782 bölüm lucciyle savaşan zoro da ne yazık ki bir anda mihawkla savaşacak. Shounen okuyoruz neticede.

Ben sonuca bakarım. Sabo 5 ihtiyara karşı çizilip yara almıyor zoro bölümlerce 5 ihtiyarın yalamasıyla uğraşıyor
Sıkıntılı bir bakış açısı. Zoro'nun Lucci dövüşü için diyorum. Orda neyin ne olduğu belliyken Lucci'yle uğraşan Zoro Mihawk'ın karşısına dikelecek demek çok normal bir yorumlama değil.

Sabo'nun 5 ihtiyardan adını unuturcasına kaçmasından ve şu şekilde yara almadan(!) kurtulmasından bahsediyorsun sanırım:

Evet, Sabo gerçekten çok farklı bir seviyede. Özellikle kaçma konusunda :fool:
 
Konuyla alakasını anlamadıysan konuşmaya gerek yok
Konuyla olan tek alakası sanırım konuyu çarptırmak.

Neyse, Oda'nın Sanji ve kaşı ile alakalı olan bir SBS var;
Burada Sanji'nin kaşlarıyla ilgili bir gelgit olayından bahsediliyor. Bunun dünyada olabilmesi için Red Line'ın yok edilip Dünya'da su seviyelerinin değişmesidir.
 
Son düzenleme:
Konuyla olan tek alakası sanırım konuyu çarptırmak.

Neyse, Oda'nın Sanji ve kaşı ile alakalı olan bir SBS buldum;
Burada Sanji'nin kaşlarıyla ilgili bir gelgit olayından bahsediliyor. Bunun dünyada olabilmesi için Red Line'ın yok edilip Dünya'da su seviyelerinin değişmesidir.
Bu senin kendi fikrin mi yoksa bir yayıncıdan mı duydun?
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık