Dediklerimi okuyor musun seride daha hakinin dinamikleri bile yokken sonradan bak aslında orada kullandığı hakiymiş demesi ODA'nın beleşe verdiği bir güç olmuş olmuyor mu? İzahı bile yok hadi orada ki hakiydi en zor zamanda Zoro açmış olsun peki Mr1'ın hiç mi dayanıklılığı yok. Şu koyu kısımda aslında kendine cevap vermişsin ama neyse. Zaten biz güç vermiyor üstüne koymuyor diye bir şey demiyoruz ama neyse.
Beleş güç olmuyor tabi ki. Seride sonradan her açıklanan güç gösterimi için beleş güç diyelim o zaman. :/
Sen de fark ettiysen dövüş kısımlarına girmedim. Genel olarak Op'u çok mantıklı bulmuyorum bu dövüş konularında. Serinin maalesef en zayıf yanı bu. Bunu da sadece bir karakterin başına gelmiş gibi anlatmıyorum.
Koyu kısımlarda kendime nasıl bir cevap vermişim merak ettim. Bana keşke ''kendine cevap vermişsin'' demek yerine açıklama yapsaydın. Mesela Shusui'yu beleş yapan ne? Beleş olmaması için ne olması gerekiyordu?
Senin öyle bir şey dediğini ima etmedim ki. Sadece meyve yiyen karakterle kılıç alan karakterin fark ne diye sordum. Her iki durumda da karakterler aldıkları gücün üstüne bir şey koyuyorsa ben bunda bir sıkıntı görmüyorum. Onları nasıl kazandıklarından çok kendilerinin ne eklediklerine, ne kadar geliştirdiklerine bakıyorum. Gerçi yine ''neyse'' diyerek geçiştirecek isen hiç yazma dostum. Olumlu veya olumsuz bir şekilde mutabık olamayacağız.
Resimleri sonradan eklemişsin. Peki; Luffy'nin kral haki ve gözlem haksiini kullanmasını nasıl açıklayacaksın? Kral haki için eğitim gerekmiyor. Fakat gözlem hakisi eğitim gerekmiyor. :/
Ayrıca oradaki odak noktaları eğitim değil. Haki'nin zorlu durumlarda filizlenmesi... :/ Hyogo ise öğrettiği için kullanmıyor. O tekniğin daha gelişmiş versiyonunu Hyogo'yu kurtarırken kullanıyor. :/ Hyogo'da belirtiyor zorlu durumlarda gerçek gücün kendisini gösterdiğini. :/