Kuina ölünce bildiğin çöktü kılınca. Bunun başka bir açıklaması yok. Kalkıp Deiku olduğumda gelip bu kılıncı alacağım da diyebilirdi ama daha cenazenin 40ı çıkmadan sensey sensey bizim kılınç noldu diye dolanıyordu ortalıkta...........Öncellikle yazık ve günah diyorum...
Kuina'nın kılıcına çöktü ne demektir? Zoro mezar soyguncusu mudur? Kızla aralarında bağ vardı ona kaldı. Haaa haklısın Mihawk bile kesemedi acayip özel bir kılıç East Blue standartlarına göre. Fakat zaten bu kılıcı onurlandırmak için uğraşıyor Zoro.
Kol feda etme olayı ciddi bence adam kolunu verdi kılıca. Kılıç kabul etmedi.
Ashura ve DJ aynı ikisi birden yoktan geldi. Sanji'ye genetik mühendislik çıktı.
Shusui için ölümüne bir samurayın maneviyatıyla kapıştı Zoro ayıp ediyorsun. Ve yine o dövüşün karşılığında Enma'yı aldı.
Ya genetik çıkmasının ne zarar var? Aksine daha mantıklı geliyor bana böyle olması haterlıkla filan alakalı da değil.Bunu bilemeyiz ki. Belki Zeff de iki bacaklıyken yapabiliyordu bunu. Belki Sanji kadar dövüş tecrübesi yoktu. (Yani dövüştüğü düşmanların güç kapasitesi açısından diyorum.)
Belki sadece potansiyeli yoktu.
Senin bu dediğin doğru olsa diğerleri de böyle teknikler kullanabilirdi.
Dahası bu dediğin doğru olsa çocukken bu kadar işkenceye maruz kalmazdı. Koca krallık doktorları buna "normal insan" diyor. Anası bu uğurda canını veriyor.
Gereksiz haterlık bence bu dediğin. Sanırsın serideki diğer normal insanların insanüstü yetenekleri yok.
Garp'ın sevgi yumruğunun da bir açıklaması yok Chinjao'nun kafasının da bir açıklaması yok, Elizabello'nun King Punch'ının da bir açıklaması yok.Ya genetik çıkmasının ne zarar var? Aksine daha mantıklı geliyor bana böyle olması haterlıkla filan alakalı da değil.
10 küsur yıl önce Sanji'nin ilk DJ yaptığı an küfür etmiştim. Nasıl yapabilir? Bunun açıklamsı nedir? diye.. Oda hiç açıklamadı hiçbir yere bağlamadı. Ashura bile lanetli kılıca bağlanıyordu. Fakat DJ için hiçbir açıklama yoktu. Sonra bizimkinin mutant olduğu ortaya çıktı huzur buldum 10 küsur yıllık soru işareti bitti.
...Sen de iki sene okama adasında yaşa onlardan kaç, yemek tarifleri topla, aşçılığını ve gözlem hakini geliştir, yeni teknikler üret ondan sonra senin de "power up'ını konuşuruz.