Mochi şiştiği için normal o :SKatakuri de yapıyor bunu, Luffy'yi snake modunda yakalayıp yere çarparken kullanıyordu
Mochi şiştiği için normal o :SKatakuri de yapıyor bunu, Luffy'yi snake modunda yakalayıp yere çarparken kullanıyordu
Yok yav mochiden değildi o, damarlı bir şekilde şişiriyordu kolunu. Totto Land arcının animesini yeni izledim oradan hatırlıyorum. Filler değildir herhaldeMochi şiştiği için normal o :S
Adam Enma alabilmek için Shusui'den vazgeçti.Onuda Ryuma'yı yenip almıştı.Enma belki p.up bile değil kararmamış bi kılıç.Luffy yeni dünyada en gözümüze sokulan karakter diğer tayfa üyeleri etkisiz şuana kadar.Ortada beleş kılıçlarla gezen zoro bir tarafta, hordy, ceaser, doflamingo, cracker, katakuri ( arada yonkou ve amirallerle çatışmaları saymıyorum bile) ile savaşan luffy bir tarafta. O yüzden luffy beleş power up aldı gibi saçmalamaları bırakın. Eğer luffy beles power up aldıysa zoro allahını almıştır. Bu kadar net.
Ryuma'yı yenip almadı. Ryuma'nın binde biri gücünde birini yenip aldı. Çaldı gibi bir şey.Adam Enma alabilmek için Shusui'den vazgeçti.Onuda Ryuma'yı yenip almıştı.Enma belki p.up bile değil kararmamış bi kılıç.Luffy yeni dünyada en gözümüze sokulan karakter diğer tayfa üyeleri etkisiz şuana kadar.
Ayrıca ana karakter her türlü p.upın allahını almakla yükümlüdür.Cevabı bariz konularda bile birileri tersini düşünebiliyor şaşırıyorum
Harbiden resmen çalmış...Ryuma'yı yenip almadı. Ryuma'nın binde biri gücünde birini yenip aldı. Çaldı gibi bir şey.
Sonucunda dövüşüp aldı. Yenilseydi alamayacaktı. Ayrıca enma için shusuiyi verdi. Nasıl beleşe oluyor? Beleş dediğin karşılıksız olur. Adam kılıcı verdi. Kılıcını vermese neyse diyeceğiz. Beleşe sadece yubashiri ve wadoyu aldı. Onları da kılıç sahipleri veya yakını kendileri, zoronun gücünden dolayı verdi. Nidai kitetsuyu da böyle alacak belli ki.Ryuma'yı yenip almadı. Ryuma'nın binde biri gücünde birini yenip aldı. Çaldı gibi bir şey.
Yahu eski gücünde olması mı gerekiyor Ryuma’nın? Adam yenildim diyip veriyor manga okumasak Zoro mezar kazdıda çaldı sanıcazRyuma'yı yenip almadı. Ryuma'nın binde biri gücünde birini yenip aldı. Çaldı gibi bir şey.