@Roronoa Zoro püü yazık size be! Ben bile Zoroya oy vermiş poşet eziklemişken şu anketi aldıramamışsınız Zoriye
Yorumuna karşı çıktığımdan değil de , belirtmek istediğim bir nokta var. Katakuri Luffy dövüşünde hız güç zeka dayanıklılık Katadaydı ama sonuç ortada . Demem o ki Zoro 'nun arkasında bu fanlar varken KK olurhız- law
dayanıklılık zoro
saldırı gücü law
zeka law
lawın meyve sıkıntı.
law>zoro>hawkins
Şampiyonlar ligi gibi mübarek.
Bu tabloyu bana açıklamak ister misin @Chaos Bringer ?
Beynimden fışkıran lanet olası kanlar lanet saçlarımı kızıla boyadı resmen!
Ben oyumu verdim, geçtim. Elimden bir şey gelmez.@Roronoa Zoro püü yazık size be! Ben bile Zoroya oy vermiş poşet eziklemişken şu anketi aldıramamışsınız Zoriye
Güncel de Zoro’nun daha Law’ı geçtiği gösterilmedi. İkili sık sık denk şekilde simgeleniyor. Her ne kadar Zoro daha fazla potansiyel sahibi olsa da şuan gerçekçi sonuç bu. İlerleyen zamanlarda bu durum tabiki değişecektir.
Bu tabloyu bana açıklamak ister misin @Chaos Bringer ?
Beynimden fışkıran lanet olası kanlar lanet saçlarımı kızıla boyadı resmen!
Senin ağzına tükürecemGüncel de Zoro’nun daha Law’ı geçtiği gösterilmedi. İkili sık sık denk şekilde simgeleniyor. Her ne kadar Zoro daha fazla potansiyel sahibi olsa da şuan gerçekçi sonuç bu. İlerleyen zamanlarda bu durum tabiki değişecektir.
Seni mi kırıcam değiştirdim.:/@Millennium Wizard, @serimu ve @Hakili Yumruk oylarını ivedi bir şekilde "Zoro hepsinden güçlüdür" e kaydırsın. Beni deli etmeyin
@Uchiha Itachi sen de Gidip en olmayacak şeye oy atmışın. Noob!
Heehhh şöyleSeni mi kırıcam değiştirdim.:/