Birinden ikişer Hawkins'ten beşer tane alırmış diyelim o zaman.Bence de utanmalısın.
Birinden ikişer Hawkins'ten beşer tane alırmış diyelim o zaman.Bence de utanmalısın.
Devam ettiremedi ama. Law imparator karşısında varlık göstermeye devam edecek. Ondan oradan oraya ışınlayıp duruyor. Scan tekniği ile kılıçlarını elinden alsa fos.Zoro da çıktı kaido karşısına. Yukarıda yaptıkları ile de luffy hariç herkesin ağzını açık bıraktı. Law, zoroyu kesemez zaten hakisi yetmez
İyiymiş öyle ya Scanla çek silahları. E Kaido'nun sopasınıda alsaydı madem. Kolay mı.Devam ettiremedi ama. Law imparator karşısında varlık göstermeye devam edecek. Ondan oradan oraya ışınlayıp duruyor. Scan tekniği ile kılıçlarını elinden alsa fos.
Ayrıca Luffy-Law-Kid farklı şekilde devamlılık gösteriyor. Hem seri içerisinde hem de kapaklarda hep yan yanalar. Benim için bu bile yeterli. Üstelik bu tip şeylere normalde düşmeyen ve takmayan biri olan Law söz konusu güçten bahsetmek olunca yanlarında kendini ezdirmiyor. Varlık gösteriyor.
Alabilseydi alırdı. Adam ışınlamayı yapamadı. Ama ışınlayabildiği birine göre kolay tabi ki.İyiymiş öyle ya Scanla çek silahları. E Kaido'nun sopasınıda alsaydı madem. Kolay mı.
Haki meselesi işte. Kaido hakisini kapatsa Law onuda ışınlar. Zoro ve diğerleri karşı koymadığı için ışınlayabiliyor. Karşı karşıya gelseler bu numaralar çalışmaz.Alabilseydi alırdı. Adam ışınlamayı yapamadı. Ama ışınlayabildiği birine göre kolay tabi ki.
Law, Luffy ve Zoro'yu haberli habersiz çok kez ışınladı. Hani dersin buna aynı taraftalar diye bahane o da yersen. Yahu adam DÜŞMAN Doffy'i ışınlıyordu. Geç bunları.Haki meselesi işte. Kaido hakisini kapatsa Law onuda ışınlar. Zoro ve diğerleri karşı koymadığı için ışınlayabiliyor. Karşı karşıya gelseler bu numaralar çalışmaz.
Doffy haki azmanı değilki , normal bir haki kullanıcısı. Meyve temelli bir karekter .Law, Luffy ve Zoro'yu haberli habersiz çok kez ışınladı. Hani dersin buna aynı taraftalar diye bahane o da yersen. Yahu adam DÜŞMAN Doffy'i ışınlıyordu. Geç bunları.
Edit: Ayrıca ben fikrimi belirttim. Bu tartışmayı uzatmak gibi bir niyetimde yok. Çünkü fikrim değişmeyecek. Bana göre yazdım zaten öncesinde de öyle.
Yok artık. @Millennium Wizard Seni bu arkadaşa havale ediyorum.Doffy haki azmanı değilki , normal bir haki kullanıcısı. Meyve temelli bir karekter .
Bu kadar abartmamak lazım dofun haki seviyeisni.
Bekliyorum bakalım.Yok artık. @Millennium Wizard Seni bu arkadaşa havale ediyorum.