Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Analiz] Zoro - Law - Hawkins

Sizce hangisi ?

• 3 isim de aynı ligdedir.

• Law > Hawkins > Zoro barizdir.

• Zoro hepsinden güçlüdür.

• Hawkins en güçlüleri çıkıp şaşırtabilir.

• Law>Zoro>Hawkins

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Zoro da çıktı kaido karşısına. Yukarıda yaptıkları ile de luffy hariç herkesin ağzını açık bıraktı. Law, zoroyu kesemez zaten hakisi yetmez :p
Devam ettiremedi ama. Law imparator karşısında varlık göstermeye devam edecek. Ondan oradan oraya ışınlayıp duruyor. Scan tekniği ile kılıçlarını elinden alsa fos.

Ayrıca Luffy-Law-Kid farklı şekilde devamlılık gösteriyor. Hem seri içerisinde hem de kapaklarda hep yan yanalar. Benim için bu bile yeterli. Üstelik bu tip şeylere normalde düşmeyen ve takmayan biri olan Law söz konusu güçten bahsetmek olunca yanlarında kendini ezdirmiyor. Varlık gösteriyor.

Devam ettiremedi ama. Law imparator karşısında varlık göstermeye devam edecek. Ondan oradan oraya ışınlayıp duruyor. Scan tekniği ile kılıçlarını elinden alsa fos.

Ayrıca Luffy-Law-Kid farklı şekilde devamlılık gösteriyor. Hem seri içerisinde hem de kapaklarda hep yan yanalar. Benim için bu bile yeterli. Üstelik bu tip şeylere normalde düşmeyen ve takmayan biri olan Law söz konusu güçten bahsetmek olunca yanlarında kendini ezdirmiyor. Varlık gösteriyor.

İyiymiş öyle ya Scanla çek silahları. E Kaido'nun sopasınıda alsaydı madem. Kolay mı.

Haki meselesi işte. Kaido hakisini kapatsa Law onuda ışınlar. Zoro ve diğerleri karşı koymadığı için ışınlayabiliyor. Karşı karşıya gelseler bu numaralar çalışmaz.
Law, Luffy ve Zoro'yu haberli habersiz çok kez ışınladı. Hani dersin buna aynı taraftalar diye bahane o da yersen. Yahu adam DÜŞMAN Doffy'i ışınlıyordu. Geç bunları. :D

Edit: Ayrıca ben fikrimi belirttim. Bu tartışmayı uzatmak gibi bir niyetimde yok. Çünkü fikrim değişmeyecek. Bana göre yazdım zaten öncesinde de öyle.

Son düzenleme:
Law, Luffy ve Zoro'yu haberli habersiz çok kez ışınladı. Hani dersin buna aynı taraftalar diye bahane o da yersen. Yahu adam DÜŞMAN Doffy'i ışınlıyordu. Geç bunları. :D

Edit: Ayrıca ben fikrimi belirttim. Bu tartışmayı uzatmak gibi bir niyetimde yok. Çünkü fikrim değişmeyecek. Bana göre yazdım zaten öncesinde de öyle.
Doffy haki azmanı değilki , normal bir haki kullanıcısı. Meyve temelli bir karekter .
Bu kadar abartmamak lazım dofun haki seviyeisni.

Ayrıca habersiz olması diye bir durum yok. Karşıtlık yayıyor ise ışınlayamayabilir.

Örneğin ashura halinde zoronun ona dalacağını bilmesine rağmen neden kaidonun arkasına ışınlamadı zoroyu şaşırdığı için mi.

Gerçi fazla mantık aramamak lazım savaşın gidişatına göre Oda sallıyor mantık.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık