Beni yakaladın. ?Law büyük adammış değerini bilemedik. ?Hawkins’leri sıraya dizermiş tabi Zoro da onu sıraya dizermiş o ayrı.Düşüncelerini değiştirdin mi acaba.
Beni yakaladın. ?Law büyük adammış değerini bilemedik. ?Hawkins’leri sıraya dizermiş tabi Zoro da onu sıraya dizermiş o ayrı.Düşüncelerini değiştirdin mi acaba.
Benimki de değildi@William cutting Bence komik bir yazı değildi.
Benim için yeterli .Law Açlıktan bayılabilen Zoro'yu shambles+Gama Knife ile alırÜzücü bir yorum, bence seriyi tekrar okumalısın.
Gerçekler her zaman trajikomiktir. Haklısın.Baya komikti, üzgünüm.
Ondan Ashura yemiş imparator görmesine rağmen yine imparatora gidiyor. Güveniyor kendine zalim.Zoro vs Law'ı Law bile tartışmaz Ashura görmüş adam hayatına susamamıştır
Bir dakka. Kaido... Koca Kaido İnjection shot'a kan mı kustu orada? Gamma Knife'a çökmeyen Kaido?Benim için yeterli .Law Açlıktan bayılabilen Zoro'yu shambles+Gama Knife ile alır
Zoro’nun kaç tane kemiği kırıldığını bile tek tek saymış küsürat veriyor 33 -34 falan hepsini tek tek kontrol etmiş herhalde ayaküstü.Beni baya şüphelendirdi zaten ne güzel karşıladı saldırıyı diye iç geçiriyordu.Ondan Ashura yemiş imparator görmesine rağmen yine imparatora gidiyor. Güveniyor kendine zalim.
Zoro bandajlarıyla uğraşa dursun .
Tek tek saymak değil doktorluk tecrübesi derler ona.Zoro’nun kaç tane kemiği kırıldığını bile tek tek saymış küsürat veriyor 33 -34 falan hepsini tek tek kontrol etmiş herhalde ayaküstü.Beni baya şüphelendirdi zaten ne güzel karşıladı saldırıyı diye iç geçiriyordu.