Söylediklerine inandığın doğru ama yanlışın çok.Hassas terazi kardeşim; bizde yalan olmaz
Söylediklerine inandığın doğru ama yanlışın çok.Hassas terazi kardeşim; bizde yalan olmaz
Yeşil bi kere.Bilmem ki :S bi sahne sonra küp küp doğranacağı için Zoro'ya da benziyor.
Yeşil iki can aldı ondan bakalım Law kaç can almışYeşil bi kere.
Candan çok neyi var Hawkinsin?Yeşil iki can aldı ondan bakalım Law kaç can almış
Görecez canım görecezSöylediklerine inandığın doğru ama yanlışın çok.
Şimdi ben fanı sayılmam ama severim. Avatarı da az kullanmadım. Ben Sanji'ye H. Haki verdim ama olmadı. Fanı sayılmam ama sen düşün işte. Gaban falan bilmeden canavar üçlünün her birine h. Haki verdim. Planı vardır, göstermedikleri vardır diye diye bitti. Sanji yılında her türlü beklenti olması normal bence, ayrıca tek bilgi vereceğim anlamına da gelmez. Ondan önce Law yılı mıydı veya başka karakterin yılı oldu mu hiç? Sanji sadece aşçı değil ki biz hakkında bir şeyler öğrenelim. Gücü de temsil ediyordu. Nami yılı olsa hakkında bilgi beklerdik ama Sanji yılında sadece gömüldü, sürekli gözden düştü. Yıldızı parlayacak diye bekledik ama olmadı. Pasta yaptı. Çakma pasta ile bile Mom oyalanabilirdi. Yani Sanji güç olarak geri kaldı.Beklenti her zaman olur ama yazar onun geçmişini ve hikayesini aydınlatacağım dediyse “sanji yılı” adı altında kesin olarak bir güç gösterisi beklemek yanlış olur. Beklentimiz var mıydı ? Tabi ki vardı ama bu gerçekleşmedi diye bir beklenti adı altında karakteri ezmek yanlış olur çünkü yazar öyle bir söz vermedi.
Ha olsaydı güzel olurdu tabi.
“Bu yıl luffy’nin geçmişini aydınlatacağım” dediğinde ben niye o yıl içerisinde luffy’den kesin olarak özel bir güç gösterisi bekleyeyim ki mesela ? Sonuçta adam belirtmiş bu yıl geçmişi ve hikayesi aydınlatılacak diye.
Karakterin özellikleri ve yetenekleri işlenecek deseydi işte o zaman gariplik olurdu.
Ek olarak:
Sanji’nin yılı 2016 yılıydı yani kalenin içerisinde geçirdiği süreydi ve o zaman hikayesi anlatıldı zaten ondan sonra yaşananların sanji yılı ile alakası yok.
Ben anlamam eğer can alma işinde Zoro fazlaysa Zoro üstündür eğer değilse de yine Zoro üstündür tabi. Zoro üstün yada eşittir okadarCandan çok neyi var Hawkinsin?
Hakkında hayırlısı.Ben anlamam eğer can alma işinde Zoro fazlaysa Zoro üstündür eğer değilse de yine Zoro üstündür tabi. Zoro üstün yada eşittir okadar
Görünen yeterli yanıldığını söylemek için.Görecez canım görecez
Sakıncalı bir sayı olduğunu düşünmüyorumHakkında hayırlısı.
Görünen yeterli yanıldığını söylemek için. Zoro=1,8 Law ne la? Yazarken utanmadın mı?
Sanji’s origin story (to be more precise: “his birth, İn 2016 !!!Şimdi ben fanı sayılmam ama severim. Avatarı da az kullanmadım. Ben Sanji'ye H. Haki verdim ama olmadı. Fanı sayılmam ama sen düşün işte. Gaban falan bilmeden canavar üçlünün her birine h. Haki verdim. Planı vardır, göstermedikleri vardır diye diye bitti. Sanji yılında her türlü beklenti olması normal bence, ayrıca tek bilgi vereceğim anlamına da gelmez. Ondan önce Law yılı mıydı veya başka karakterin yılı oldu mu hiç? Sanji sadece aşçı değil ki biz hakkında bir şeyler öğrenelim. Gücü de temsil ediyordu. Nami yılı olsa hakkında bilgi beklerdik ama Sanji yılında sadece gömüldü, sürekli gözden düştü. Yıldızı parlayacak diye bekledik ama olmadı. Pasta yaptı. Çakma pasta ile bile Mom oyalanabilirdi. Yani Sanji güç olarak geri kaldı.