Sanji gömeceğim diye Seraphimi yerin dibine sokmaya gerek yok.Arada ciddi bir seviye farkı var gücsüz birinin yaptığlya güclü birinin yaltıği bir değil.
Sanji gömeceğim diye Seraphimi yerin dibine sokmaya gerek yok.Arada ciddi bir seviye farkı var gücsüz birinin yaptığlya güclü birinin yaltıği bir değil.
Seraphim gömdükçe, Zoro ve Luffyi daha kötü hale sokuyor haberi yokSanji gömeceğim diye Seraphimi yerin dibine sokmaya gerek yok.
Seraphimin savunmasına laf etmedim saldırı gücüne lafım.O savunma olmasa tek yemişlerdi.Seraphim gömdükçe, Zoro ve Luffyi daha kötü hale sokuyor haberi yok
Çok pis kısır döngüye girdi.Çıkamıyor çırpındıkça duruyorSeraphim gömdükçe, Zoro ve Luffyi daha kötü hale sokuyor haberi yok
Zoro'ya dokunan ucuna elleşmeyeyim, Sanji'ye dokunan ucunu gömdükçe gömeyim. King'e artı yazan kısımları alayım, King'e eksi yazan kısımlar haki farkıdır.Seraphimin savunmasına laf etmedim saldırı gücüne lafım.O savunma olmasa tek yemişlerdi.
Luffy ve zkrk'ya eksi yazan bişey yok
Savunmayla bile az daha tek yiyordu.Seraphimin savunmasına laf etmedim saldırı gücüne lafım.O savunma olmasa tek yemişlerdi.
Luffy ve zoro'ya eksi yazan bişey yok
Şu saldırıyı yaptıktan sonra kaşının yönü değişiyor yani bu saldırıyı yaparken exoskeleton'u falan aktif de değilSavunmayla bile az daha tek yiyordu.
İsimsiz saldırı birde dikkatini çekerim.
Evet tek yemişSavunmayla bile az daha tek yiyordu.
İsimsiz saldırı birde dikkatini çekerim.
Ne alakası var sırf Kingin savunması var diye herşeyiyle seraphimler kingle eşit mi.?Zoro'ya dokunan ucuna elleşmeyeyim, Sanji'ye dokunan ucunu gömdükçe gömeyim. King'e artı yazan kısımları alayım, King'e eksi yazan kısımlar haki farkıdır.
Nerde sanji gömmüşum.Seraphimin eksileri olması sanji'yi güçsuz mü yapıyo.?Bence daha fazla yorum yazma : )
Sıvama aşaman ilk yazdığından daha absürt hale geldi