Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Zoro Güç Konusunda Kime Daha Yakındır?

Zoro Kime Daha Yakın?

• Kullanılan toplam oy
    397
ben zoroyu luffy ile eşit görüyorum. Hatta luffyde meyve olmasaydı zoro daha güclü bir karakterdi.
Zoro bile kaptanın kendinden daha güçlü olması gerektiğini belirtiyor ama sen bilirsin.

Luffy ve Zoro arasındaki fark nasıl açılıyor anlamadım. Adam 2 yonkou saldırısını karşılıyor. Kral haki açıyor. Üstüne asura ile kaidoyu yaralıyor. Luffy ise köşede dayak yiyor. Ama farkı açıyor.
Birkaç bölüme aradaki farkın açılıp açılmadığını anlarsın.

Luffy fazla uçtu, sanji fazla sönük kaldı. Ama Roger vs wb sahnesinin benzeri yaşandıktan sonra luffy diyemem.

Zoro bile kaptanın kendinden daha güçlü olması gerektiğini belirtiyor ama sen bilirsin.

Birkaç bölüme aradaki farkın açılıp açılmadığını anlarsın.
usopplu bölümlerde kaptanına nasıl ayar verdiğini ve nasıl kaptanlıı yapıldığını gösterdi zoro. Eğer daha güçlüyse gösterirsin örneğini ben sana veriyim örnek;
thriller bark fil gibi yorgunluktan,hasardan uyuyan luffy
bunları tek seferde alan meyvesiz zoro

hadi iyi forumlar kardeş sana

usopplu bölümlerde kaptanına nasıl ayar verdiğini ve nasıl kaptanlıı yapıldığını gösterdi zoro. Eğer daha güçlüyse gösterirsin örneğini ben sana veriyim örnek;
thriller bark fil gibi yorgunluktan,hasardan uyuyan luffy
bunları tek seferde alan meyvesiz zoro

hadi iyi forumlar kardeş sana
Zoro o bölümde nasıl sağ kol olunacağını gösterdi.
Karakterin kendi bile kabul ediyorken fanlık yapıp Zoro ve Luffy eşit diyorsun ama neyse.

Sana da iyi forumlar kraal. Güzel rest çektin :D.

Luffy Allahuekber dağlarına çıkmıstır diğerlerine geçmiş olsun .Yeni Monster trio Sanji Jinbei Enma
Luffy Yonko

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık