Çatıya çıktığı için herkesten güçlü olmuyor. Şimdi buna açıklama getirirdim, ama şu anlık gerek görmüyorum. Haa, ama burada biraz tanışmışsalar bunu manga sayfalarından kanıtlar göstererek yapacağımı bilen bilir.Saçma bir bakış açısı değil mi sence?
Çatıya çıkınca seviyesi tavan mı yapıyor? Orada Killer'de var ama ne Marco, ne Jinbe ne de Drake'de şu anda yukarıda değiller. Şimdi Zoro'nun Marco'dan güçlü olduğunu düşünüyor musun? Kaldı ki daha Sanji'nin Queen ya da King ile kapışacak mı yoksa direk çatıya mı çıkacak bundan da emin değiliz.
Kaldı ki Wano savaşı bitmiş değil. Şafağı getirecek 9 kişiden bahsediliyor. Yani Kaido'yu devirecek ve şafağı getirecek 9 kişinin olduğunu söyleyen bir kehanet var. Bu 9 kişinin 9 Kızıl Kın olmadığını biliyoruz. Şimdi yukarıda 5 kişi var. Yukarıya çıkacak 4 kişi daha olacak kısacası. Bende diyorum ya Wano savaşı bitmeden o çatıdaki savaş bitmeden bu kadar erken konuşmak doğru değil. Bir sonraki bölümde Sanji çıkarsa ne yapacaksın? Hele önce savaş bitsin, kimin savaşa ne katkı sunduğunu o zaman değerlendirebiliriz. Şimdi ne desek boş sadece önümüze konulan bölümü değerlendirebiliyoruz.
O 9 kişi farklı, yeni çağa liderlik edecekler kişiler farklı. Farklı kehanet yani ikisi. Yukarıda 4 kişi olmasına gerek yok kısacası, en azından retcon yemediyse.