Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Zoro Güç Konusunda Kime Daha Yakındır?

Zoro Kime Daha Yakın?

• Kullanılan toplam oy
    397
Kankam bunun fanlıkla alakası yok biri X-Drake i yenemiyor öbürü Yonko atağını kesiyor üstüne Yonkoyu kesiyor.Hani Lütfü ile Zoronun güç farkına tamamımda gidipte Sanjiyle arasındaki farka ''>='' koyman şakaysa komik değil ama gerçekten fikrin buysa trajikomik.
Drake güçlü birisi. Sanji'nin yoldan geçerken alabileceği birisi değil. Luffy için bile aynı şeyi söylerdim. Kısa sürede Drake'i yenen adam gelsin çatıda en önde bizim 5'liye liderlik yapsın zaten.

Drake güçlü birisi. Sanji'nin yoldan geçerken alabileceği birisi değil. Luffy için bile aynı şeyi söylerdim. Kısa sürede Drake'i yenen adam gelsin çatıda en önde bizim 5'liye liderlik yapsın zaten.
Bu arada Lütfü yeni hakisiyle g4 ile terlemden bitirir maçı. Drake kendi liginde güçlü olabilir ama o lig o kadar yüksek değil malesef.

Hala Sanji'nin Wano arcta daha potansiyelini göstermediğini düşünüyorum
Zoro'nun suyunu sıkıp duruyor bişeyler çıkarıyor Sanji'ye de uğrar elbet.O zaman Zoro'yu forumdaki güç algısında yakalar.

Kankam bunun fanlıkla alakası yok biri X-Drake i yenemiyor öbürü Yonko atağını kesiyor üstüne Yonkoyu kesiyor.Hani Lütfü ile Zoronun güç farkına tamamımda gidipte Sanjiyle arasındaki farka ''>='' koyman şakaysa komik değil ama gerçekten fikrin buysa trajikomik.
Fansın kankam. Az önce yazdığım senin içinde geçerliydi. Senin yazdıklarında trajikomik örneğin. :3

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 14)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık