Ezik olduğu için mi kendine tek atacak adamın karşısına dikilen tek kişi oldu koskoca Marineford'da?İstediği kadar güçlensin Coby'nin ezik olduğu gerçeği değişmez. Zoro'yla kıyaslamak büyük hakaret.
Ezik olduğu için mi kendine tek atacak adamın karşısına dikilen tek kişi oldu koskoca Marineford'da?İstediği kadar güçlensin Coby'nin ezik olduğu gerçeği değişmez. Zoro'yla kıyaslamak büyük hakaret.
Luffy vs Zoro olsa öleceğini bilse bile ağlamazdı. Aradaki fark belli. Kıyaslamam bile.Ezik olduğu için mi kendine tek atacak adamın karşısına dikilen tek kişi oldu koskoca Marineford'da?
Koby Luffy'nin rakibi değil ki. Ona imreniyor sadece. Ve amacı Luffy'i geçmek değil Amiral olmak. Ne Luffy'i ne de Zoro'yu aşamayacaktır ama Amiral olabilir. Ondan başka genç nesil sağlam denizci görmedik. Bir de Lola'yı yakalayan denizciler sağlam papuç olarak çıkabilir belki karşımıza. Kapakta da olsa Oda onları yedirmedi. Lola'yı normal denizcilerin arasından kurtardılar.Bir de bu mantıkla bakıyorsan olaylara o zaman... Coby de, Luffy’nin rakibi... yani Coby=Luffy ve yine senin baktığın mantıkla... Coby>Zoro oluyor... Coby...
Ağlamak mı ezik yapıyor? Delikanlılık kıstaslarımız farklı demek ki tartışmanın lüzumu yok.Luffy vs Zoro olsa öleceğini bilse bile ağlamazdı. Aradaki fark belli. Kıyaslamam bile.
Yeni bir G4 formu daha istemiyorum çok fazla oldu artık. Birde G4 te sürekli haki eksikliği çekmesi sıkıyor artık. Sürekli G4 kullanması yeni formun geleceğini düşündürüyor. G4 le yaptı bence o şakayı. G5 le daha sexy bir şey çizer diye umut ediyorum. Uyanışta olabilir ama eğer G5le alakalı olursa uyanış, bu arc vermez onu bence. Zaten güzel güçlendi Luffy şimdi 2 tane baba power up fazla olur.Oda G5'i çok berbat bir şekilde çizecek gibi bir his var içimde. Umarım yanılırım ama yeni bir G4 formu veya uyanış luffy için çok daha hayırlı olur gibi geliyor bana.
Aynen öyle... Tamam Bence de Coby potansiyelli çocuk. Amiral olacak zaten orası da kesin. Ama ne olursa olsun Luffy ve Zoro’yu aşamaz...Koby Luffy'nin rakibi değil ki. Ona imreniyor sadece. Ve amacı Luffy'i geçmek değil Amiral olmak. Ne Luffy'i ne de Zoro'yu aşamayacaktır ama Amiral olabilir. Ondan başka genç nesil sağlam denizci görmedik. Bir de Lola'yı yakalayan denizciler sağlam papuç olarak çıkabilir belki karşımıza. Kapakta da olsa Oda onları yedirmedi. Lola'yı normal denizcilerin arasından kurtardılar.
Coby'i sevmem ama amiral kesinlikle olacak. Zoro daha üstte bitirir ama.Bizim sitedekilere kalsa ileride denizcilere amiral olabilecek herif yok seride. Coby'nin hayvan oğlu hayvan gibi potansiyelli olduğu belli, inatla ezikleniyor.
Tabii ki de, Zoro bu boru değil.Coby'i sevmem ama amiral kesinlikle olacak. Zoro daha üstte bitirir ama.
Valla ne çizer bilmiyorum ama şu haki sorunundan gına geldi. Muhtemelen şu an çatıda hem gözlem hem silahlanma kastığı için bu kadar hızlı bitiyor haki ama buna çözüm şart.Yeni bir G4 formu daha istemiyorum çok fazla oldu artık. Birde G4 te sürekli haki eksikliği çekmesi sıkıyor artık. Sürekli G4 kullanması yeni formun geleceğini düşündürüyor. G4 le yaptı bence o şakayı. G5 le daha sexy bir şey çizer diye umut ediyorum. Uyanışta olabilir ama eğer G5le alakalı olursa uyanış, bu arc vermez onu bence. Zaten güzel güçlendi Luffy şimdi 2 tane baba power up fazla olur.
Serinin zirvesi olacak adamlarla kıyaslamanın anlamsız olduğunu söylüyorum. Adamlık konusunda da çok takılmıyorum öyle şeylere. Seri sonunda amiral olur işte.Ağlamak mı ezik yapıyor? Delikanlılık kıstaslarımız farklı demek ki tartışmanın lüzumu yok.