Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Zoro Güç Konusunda Kime Daha Yakındır?

Zoro Kime Daha Yakın?

• Kullanılan toplam oy
    397
Hayır. O mantıkla gidersen Roger ve Wb'ı da geçmesi gerekiyor.
Sıkıntı da burda işte. En iyi kılıç ustasındaki kıstas ne? Eğer kıstasımız Mihawk ise onun Shanks ile düello yaptığını biliyoruz ki Beyazbıyık da bu dillere destan dövüşten söz etti. Sonra Mihawk ile düello yapan Shanks, Beyazbıyıkla kılıç tokuşturuyor. Yine aynı Shanks gidiyor MF savaşından önce Kaido’yu durduruyor. Mesela Luffy korsanlar kralı olacaksa Roger seviyesine gelmesi gerekir. Zoro ise en iyi kılıç ustası olmak için Mihawk’ı geçmesi gerekiyor. Bu da Zoro’nun Shanks ile düello atabilecek seviyeye çıkması anlamına geliyor. Düz mantık sonuç buraya çıkıyor. Ya da Oda Sensei bizi kandırıyor :)

Gifterlarla ağzı yüzü kan içinde Oni kovalamaca oynayan Zoroyu görünce benim bile mangaya girip onu bi tokatlayasım geliyor. :hhh:

Bu arada Sanjinin kendinden bahsetmeyen giftera adını öğretmesi onun eğitimede ne kadar önem verdiğini gösteriyor bence.:good::respect:

İlk 2 yıllık eğitim sonrasında, Zoronun en güçlü kılıç ustasından saf güç üzerine eğitim alarak, gözünü kaybederek dönmesi, Sanjinin de en büyük korkusu ile yüzleşerek aşçılık eğitimi ve gözlem haki üzerinde eğitilerek dönmesi durumu netleştirdi demiştim.

Zoro ile Sanji arasında öyle ufak fark olduğunu da düşünmüyorum. Bayağı Zoro şu an 2 tane Sanjiyi yok edecek güce ulaştı bile.

Zoro güç olarak Luffye yakındır, bu ikisi de Sanji'ye bayağı fark atmıştır diyorum.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 14)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık