E sen hayal dünyasında takılıyosun o zaman DnSKardeşim ben rüya yorumlamaktan pek anlamam ama yine de bu rüya pek hayra alamet değil gibi duruyor
E sen hayal dünyasında takılıyosun o zaman DnSKardeşim ben rüya yorumlamaktan pek anlamam ama yine de bu rüya pek hayra alamet değil gibi duruyor
Yani yorumlarına baktığımda o taraf sana daha çok uyuyor gibi duruyorE sen hayal dünyasında takılıyosun o zaman DnS
Biz senle nasıl aynı seriyi okuyoruz hala anlamadm. Hele bi Zoro aksiyona gir(ebil)sin de konuçaz bunlarıYani yorumlarına baktığımda o taraf sana daha çok uyuyor gibi duruyor
Bak girebilsin diyorsun bu yüzden Odayı sevmiyoruzBiz senle nasıl aynı seriyi okuyoruz hala anlamadm. Hele bi Zoro aksiyona gir(ebil)sin de konuçaz bunları
Ne demek yani bu benim ingilizce yok da pek :/Pek anlamadım ama şunu atayım
Gözyaşı deyince bu geldi aklıma. Gözyaşlarının tadı güzelmiş gibi bir şey.Ne demek yani bu benim ingilizce yok da pek :/
Zoro akacakkkk!Biz senle nasıl aynı seriyi okuyoruz hala anlamadm. Hele bi Zoro aksiyona gir(ebil)sin de konuçaz bunları
Olsn ben yine de Odayı seviyomBak girebilsin diyorsun bu yüzden Odayı sevmiyoruz
Güzel olduğu için gözyaşlarını mı içiyor o zaman?Gözyaşı deyince bu geldi aklıma. Gözyaşlarının tadı güzelmiş gibi bir şey.
Harbiden akarsa arkandayım reisZoro akacakkkk!